Sissener lanserer nytt dynamisk obligasjonsfond

Sissener

Sissener Corporate Bond Fund er et nytt dynamisk obligasjonsfond med høy fleksibilitet til å kunne tilpasse seg utviklingen i markedet. Målsetningen med fondet er å skape god risikojustert avkastning for investorene.

Det nye fondet vil benytte seg av samme velprøvde investeringsstrategi som ligger til grunn for suksessen til Sissener Canopus.

– Siden 2012 har vi forvaltet vårt absoluttfond Sissener Canopus med stor suksess og vil nå tilby et alternativ for de som ønsker en høyere avkastning enn tradisjonelle innskudd, men som ikke ønsker å plassere all sin kapital i aksjer eller aksjefond. Gjennom våre forvaltningstjenester er vårt mål å bidra til å gi private og institusjonelle investorer attraktive investeringsalternativer, sier Philippe Sissener som er porteføljeforvalter for Sissener Corporate Bond Fund.

Fondet vil primært investere i kjente selskapsobligasjoner med god likviditet i annenhåndsmarkedet og kan dermed tilby daglig likviditet. Fondet har et globalt forvaltningsmandat, men har en naturlig overvekt mot nordiske selskaper og industrier.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.