Slik ser du håndball-VM på TV3 og Viaplay

tv3

Lørdag 30. november skal håndballjentene på banen for første gang under håndball-VM i Japan. Med TV3 og Viaplay går du ikke glipp av en eneste kamp i mesterskapet.

De norske håndballstjernene skal i aksjon allerede på åpningsdagen i håndball-VM, når de møter Cuba i Kumamoto. Thorir Hergeirssons utvalgte kvinner spiller i gruppe A, og skal også møte Slovenia, Serbia, Angola og Nederland i gruppespillet.

Håndballekspert Karoline Dyhre-Breivang er klar til å gyve løs på sitt andre mesterskap for NENT Group.

– Jeg gleder meg veldig til å følge VM tett fra sidelinjen. Selv med flere etablerte spillere utilgjengelig, har Norge et veldig spennende lag. Får vi det beste ut av mannskapet er Norge absolutt et av lagene som skal kjempe om de aller beste plasseringene, sier Dyhre-Breivang.

Den tidligere landslagsspilleren skal sammen med Ole Erevik og programleder Ørjan Bjørnstad stå for studiosendingene i Japan.

Norges kamper kommenteres av Daniel Høglund og Gunnar Pettersen.

– Det oser håndballkunnskap og lidenskap for sporten i teamet vi sender til Japan for å dekke VM. Her er det massevis av erfaring, entusiasme og humør og seerne kan glede seg stort til å følge mesterskapet på TV3 og Viaplay, sier redaksjonssjef Sjur Molven.

– Det er et spennende mesterskap vi har foran oss, og vi gleder oss til å følge de norske håndballjentene på nært hold. Vi sender et sterkt produksjonsteam til Japan med 23 av våre fremste medarbeidere for å sørge for at vi kan gi seerne de beste historiene og den beste mulige opplevelsen fra mesterskapet på alle våre plattformer. NENT kommer til å være med hele veien til det vi så klart håper vil bli et gull, sier Cecilia Gave, VP Sport, NENT.

Samtlige av mesterskapets kamper vises på Viaplay.

Slik ser du Norges kamper i gruppespillet:

Dato Kamp Studio Kampstart Kanal
30/11 Norge-Cuba 11.30 12.30 TV3/Viaplay
2/12 Slovenia-Norge 11.30 12.30 TV3/Viaplay
3/12 Norge-Serbia 11.30 12.30 TV3/Viaplay
5/12 Norge-Angola 11.30 12.30 TV3/Viaplay
6/12 Nederland-Norge 11.30 12.30 TV3/Viaplay

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.