Sissel Kyrkjebø gir ut 50 låter, 50 musikkvideoer og 50 intervjuvideoer

sesong 1

2019 er et stort år for hele Norges Sissel Kyrkjebø. Ikke bare fyller jubilanten 50 år, men 26. mai går startskuddet for hennes nye prosjekt «Reflections». Fra denne dagen og et år frem i tid gir hun ut 50 nye låter. 

– Denne gangen har jeg lyst til å gi lytteren et innblikk i mine tanker og bakgrunnen for musikken jeg gir ut. For hver låt som slippes legger jeg derfor ut en video hvor jeg snakker om låten, i tillegg til en egen musikkvideo. Jeg håper at lytteren vil følge med på min nye nettside www.sisselmusic.com og at det kan bli som en fast serie de ønsker å følge hver uke, forteller Sissel.

Sissel har gjort nye innspillinger av tidløse låter som strekker seg fra 1920-tallet og frem til i dag. 

I tillegg til Sissel sin imponerende stemme har hun en unik sceneutstråling som gjør at publikum føler hun synger direkte til deg, og bare deg.

Første låt ut er hennes gripende og vakre versjon av legendariske «Unchained Melody». 

Kombinasjonen av den bemerkelsesverdige stemmeprakten og formidlingsevnen har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden. Siden hun slapp sitt første soloalbum som 16-åring har hun hatt en enorm suksess i både inn- og utland, og i Norge blir stemmen hennes omtalt som en nasjonalskatt. Gjennom en lang karriere har hun samarbeidet med artister som Diana Krall, Placido Domingo, Warren G, Bryn Terfel og José Carreras for å nevne noen. Sissels stemme er også sterkt forbundet med storfilmer som Titanic og Ringenes Herre. 

«Unchained Melody» er produsert av Sissel Kyrkjebø og slippes søndag 26. mai.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.