Sharon Van Etten slipper albumet «We’ve Been Going About This All Wrong»

playground

Sharon Van Etten slipper sitt nyeste album «We’ve Been Going About This All Wrong» som kommer ut på 6. mai på Jagjaguwar/ Playground. Artisten spiller også på den nye festivalen Loaded i Oslo i sommer.

Sharon Van Etten har alltid vært den typen artist som hjelper folk å forstå verden rundt dem, og «We’ve Been Going About This All Wrong» handler om spørsmålene vi stiller oss selv når vi tenker på verden – eller i det minste vår verden – kan ta slutt. Har vi elsket så godt vi kunne? Prøvde vi hardt nok? Hvordan beskytter vi de tingene som er mest verdifulle for oss fra destruktive krefter utenfor vår kontroll? Og hvordan kan vi redde noe som er verdt når det ser ut til at alt er tapt?

Ved å vurdere disse spørsmålene og hennes egen sårbarhet i møte med dem, har Van Etten skapt en fantastisk meditasjon om hvordan livets endringer kan være både skremmende og transformerende. «We’ve Been Going About This All Wrong» artikulerer skjønnheten og kraften som kan reddes fra vrakene våre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.