Prisdryss til Sommerro

Sommerro

Til tross for kun å ha vært i drift i knappe fem måneder, har Sommerro i Oslo rukket å gjøre seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt. Siden åpningen 1. september 2022 har huset vært så godt som fullbooket, og prisene og utmerkelsene har vært mange. Nylig ble Sommerro kåret til Årets Nye Hotell.

– Annerkjennelsen vi har fått fra vi åpnet reflekterer direkte på innsatsen og kompetansen til alle de enormt dyktige folka i Sommerro. De lever virkelig ut våre kjerneverdier lys, kraft og varme, sier hotelldirektør Jarle Moen.

Sommerro har utmerket seg og vunnet priser på flere områder, som velvære, design, merkevarebygging og service. i tillegg har de hevdet seg i store, internasjonale kåringer som setter høye krav til hva en totalopplevelse på et hotell i verdensklasse skal inneholde.

Moen er spesielt fornøyd med bemerkelsene etter en utfordrende periode for reiselivsnæringen med pandemi og usikkerhet, økte kostnader og bemanningsutfordringer. Han trekker også frem den gode mottakelsen under Nordic Choice Hotels’ Vinterkonferanse i Stockholm i helgen. Sommerro ble kåret til vinner i kategorien Årets Nye Hotell.

–  Det betyr ekstra mye å få anerkjennelse fra våre egne i den tøffe bransjen vi opererer i, og det motiverer oss enda mer til å skape de gode opplevelsene for gjestene våre. Eventyret Sommerro har så vidt begynt, og vi gleder oss stort til fortsettelsen!

Her er prisene Sommerro har vunnet så langt:

  • World’s finest Top 100 Suites fra Elite Traveler
  • European Spa Gold List for Vestkantbadet
  • Merkevaredirektør Siri Løining vant prisen for Årets Merkevarebygger under HSMAI Awards
  • Årets Nykommer under Grand Travel Awards
  • Årets Nye Hotell under Nordic Choice Hotels Vinterkonferansen 2023
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.