Popquiz for første gang i friluft – Direkte fra påskefjellet

radio vinyl

– Når radiohistorie først skrives, er det ikke noen stor overraskelse at det blir nettopp Beitostølen, som Finn Bjelke omtaler som sitt andre hjem, sier Bjørn B Jacobsen, PR-ansvarlig for Beitostølen Resort.

– Det har blitt en tradisjon de siste årene, med Popquiz på Radisson med Finn Bjelke både i juledagene og i påska, og som sikkert mange erindrer var han også en populær programleder for «Bitihorn Classic» med Oslo-Filharmonien, så Finn har blitt en genuin og helstøpt Beitostølen-ambassadør. Det er naturlig nok både vi og hans store publikum glade for, sier Jacobsen.

Det er Radio Vinyl som er Finn Bjelkes nye arbeidsgiver etter at han forlot NRK, og det er her Popquiz går på lufta fra Radisson på Beitostølen påskeaften kl 11.00, som er det faste PQ-tidspunktet på Radio Vinyl hver eneste lørdag. Den kunnskapsrike radioprofilen gleder seg stort til den historiske radio-hendelsen:

– Popquiz-seansene på Beitostølen har satt seg som en fin tradisjon de siste årene, og det blir moro å høre hva påskefolket i fjellet kan om popmusikk. Radio Vinyl er opptatt av å være der folk er, og Beitostølen i påsken er en innertier i så måte. Dette er også første gang i historien at vi har PQ-deltakerne tilstede i «studio», som altså denne dagen enten blir ute på solterrassen på Radisson Blu, eller innomhus hvis været er litt grumsete, sier Bjelke.

– Men det blir nok lutter solskinn, kjenner jeg Beitostølen rett, humrer han.

Hva skal folk som ønsker å delta gjøre?

-De skal bare sende en mail til oss og si at de gjerne vil være med. Mailadressen er: pop@radiovinyl.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.