Philips lanserer nye trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon

philips

De nye hodetelefonene heter PH508 og har ergonomisk, mykt skummateriale som også bidrar til støyreduksjonen. Dette gir en kombinasjon av aktiv og passiv støyreduksjon. Gatelyd eller stemmer som forstyrrer, reduseres dermed dramatisk eller forsvinner helt.

Hodetelefonene har både lett tilgjengelige fysiske knapper og touchkontroller. Ved å dra opp eller ned på høyre klokke, kontrolleres volumet og visse funksjoner for voice assistant. Ett trykk aktiverer eller deaktiverer ANC eller starter et Awareness Mode, for å høre mer fra omverden samtidig som musikken fortsetter å spille. Med de fysiske knappene kan du velge: spille, pause, hoppe fram eller tilbake eller utføre enkle samtalefunksjoner. 

Les også:  Biltema støtter kreftforskning

Lyden i Philips PH805 er, takket være store, 40 mm neodyniumdrivere av høy kvalitet og klasse og klarer en HRA-akkreditert båndbredde på 5 Hz til 40 KHZ. Dette gjør det mulig å nyte musikken slik som artistene selv vil at den skal lyde. 

PH805 er, tross høy ytelse, en av de letteste på markedet for trådløse over ear-hodetelefoner med aktiv støyreduksjon. Vekten er 235 gram og hodetelefonene har en smart sammenleggbar design som gjør at de kan legges samme og bli flate. Dette gjør PH805 perfekt for reiser og de blir enkle å oppbevare.

Les også:  Biltema støtter kreftforskning

Med trådløs Bluetooth 5.0 kan brukeren nyte musikken fra mobilen, nettbrettet eller en laptop, uten ledninger. Batteriets levetid er 30 timer, noe som er mer enn nok også for en lang reise. Rask lading gjør at man kan få ytterligere to timers batteritid med bare fem minutters lading. 

PH805 leveres også med en ledning slik at hodetelefonen kan kobles til og fortsatt brukes uten batteri – og for å gi mulighet til å koble til flyselskapets underholdningssystem. 

Les også:  Biltema støtter kreftforskning

Resultatet er bedre lyd med mindre bakgrunnsstøy, bedre komfort og full bevegelsesfrihet. I et attraktivt og kompakt design.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.