Over 250.000 så Liverpools Super Cup-seier på Viasat 4

viasat

Liverpools seier på straffekonk over Chelsea sørget for gode seertall på Viasat 4, der 210.000 seere i snitt så på kanalen i tidsrommet kampen pågikk. På det meste var 258.000 seere innom kanalen.

Onsdag kveld sendte Viasat 4 finalen i UEFA Super Cup mellom Liverpool og Chelsea på Vodafone Park i Istanbul. Det sto 2-2 etter ekstraomganger, men til slutt var det Liverpool som kunne løfte trofeet, etter en meget spennende straffekonk.

Kampen bidro til sterke seertall på Viasat 4, som under kampen hadde 210.000 seere i gjennomsnitt. På det meste var hele 258.000 tv-seere innom kanalen. I det aktuelle tidsrommet hadde kanalen en andel på 44 prosent i det kommersielle universet, og 23 prosent i det totale seeruniverset. Kampen var også svært populær på Viaplay.

Viasat 4 var dermed største kommersielle kanal i begge univers. Kanalen var størst hele dagen sett under ett med en andel på 27,6, og NENT var største TV-hus i samme univers.

– Med disse sterke tallene sparker vi for alvor i gang fotballsesongen på våre flater, og ser frem til å se Rosenborg i aksjon på Viasat 4 neste onsdag, når laget spiller om sin første Champions League-plass siden 2007, sier Line Vee Hanum, kommunikasjonsdirektør i NENT Group.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.