Navrestad med karrierebeste i BMX-VM

tore

Tore Navrestad ble 11 i årets VM som ble arrangert i Baku, Aserbajdsjan. Konkurransen ble flyttet en dag på grunn av dårlige værforhold, og ble arrangert under perfekte forhold lørdags kveld.

Tore har vært en av verdens beste startere i verdenscupen i år, men slet de første rundene i VM. Han hang likevel med videre og skjerpet seg i de viktige utslagningsrundene mot slutten. Det varte helt til semifinalen der han ble nummer 6 og dermed nummer 11 i verden.

– 11 i verden er godkjent resultat på en «dårlig dag» der ting ikke klaffet helt som de skulle, han hadde mål om topp 16 og innfridde dermed målet sitt, sier landslagssjef Sebastian Kartfjord.

– Jeg hadde mål om topp16 og er godt fornøyd med resultatet,. Jeg har aldri lykkes i senior-VM før, så det var godt å få et resultat. 11. plassen viser nivået jeg har hatt denne sesongen og er ca. samme som min verdenscupranking pr. nå, sier Tore Navrestad.

Marita Laksesvela også fra Sandnes debuterte i seniorsammenheng og fikk en 30. plass i mesterskapet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.