MUSIKK: Julie Bergan ute med låta «Crazy Enough»

warner

Julie Bergan er midt i en travel turnésommer, hvor hun har reist landet rundt på sommerens festivaler. Det hindrer dog ikke den talentfulle og produktive artisten å lage ny musikk. «Crazy Enough» heter låta, som er et resultat av samarbeid med produsentduoen Skinny Days, som tidligere har bidratt på låter som «Guilt Trip» og «STFU».

«Crazy Enough» er en kraftfull og ærlig ballade. En låt om å våge å leve livet til det fulle, ta sjanser og ikke la seg fange i et mønster.

– Låten handler om noen som føler at de ikke lever livet sitt til det fulle. De lovte seg selv å aldri slå seg til ro, men nå føler de at de har blitt fanget i et mønster og lurer på om de egentlig slår seg nok løs og tar nok sjanser. Mange kan nok på et eller annet punkt i livet kjenne seg igjen i det.

Når festivalsommeren er over legger Bergan ut på en omfattende klubbturné. «Hard Feelings Tour» skal besøke en rekke norske byer og scener rundt i Europa. Høsten blir altså både hektisk og spennende for Skiensjenta, og hva er vel bedre enn å starte det hele med ny låt.

– Det føles som et fint tidspunkt å slippe en roligere låt på. Etter «STFU» og en fartsfylt sommer, føles høsten som et bra tidspunkt å slippe noe nytt og ta tempoet litt ned.

«Crazy Enough» er låta som du tar med deg når sommer blir til høst, når varme lange sommernetter blir til mørke lune høstkvelder. Den markerer en ny start om det så bare er etter ferien, eller i ny jobb eller ny by.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.