Mitsubishi starter produksjon av helelektrisk bil

mitsubishi

GAC Mitsubishi Motors starter produksjon av helelektriske Eupheme EV SUV i Kina. Den nye elbilen understøtter partnernes mål om vekst og utvikling innen Kinas «new energy vehicle» (NEV) klassifisering.

NEV i Kina er definert som helelektriske biler, ladbare hybridbiler eller brenselscelle biler og disse mottar statlige subsidier for økt markedsandel. Eupheme som ladbar hybrid ble introdusert i februar.

Eupheme EV har en elektrisk rekkevidde på 410 km (målt etter standarden i Kina) og kombinerer elbilens kraftige dreiemoment med romsligheten til en SUV.

– Introduksjonen av Eupheme EV følger Eupheme Plug-in Hybrid Electric (PHEV) SUV på markedet og er en betydelig milepæl for GMMC. EV teknologien vil spille en betydelig rolle for å møte kinesiske kunders behov og for bilindustrien i Kina. Kina er en av de aller viktigste markedene og vi ser frem til å utvide vår posisjon i landet fremover, sier Mitsubishi Motors styremedlem og representativ direktør Osamu Masuko.

Tolv kinesiske byer er utpekt som de første lanseringsmarkeder for Eupheme EV, blant andre Beijing, Changsha, Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou og Tianjin, så følger andre områder på senere i år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.