Lakrids by Bülow feirer 15 år med økologisk lakris

slaeger

Etter 15 år med lidenskapelig håndverk, går det førsteklasses danske konfektvaremerket, Lakrids by Bülow, tilbake til røttene og avduker sin helt første organiske og varige SLOW CRAFTED-serie noensinne.

Teamet på Lakrids by Bülow fortsetter å flytte grensene for sine gourmetlakris-konfekter, med sin nye deilige serie med tre sofistikerte smaker; MANGO VANILLA, CARAMEL DATE og DARK TRUFFLE. Lakrids by Bülow inviterer deg til å ta et neste skritt og oppleve det ekstraordinære med SLOW CRAFTED-serien, tilgjengelig for kjøp fra 7. juli i Lakrids by Bülow sine butikker og lokasjoner til 255 NOK (265 g).

SLOW CRAFTED er basert på den opprinnelige oppskriften som grunnlegger Johan Bülow kokte da Lakrids by Bülow først ble grunnlagt på Bornholm i 2007.

– Som ung mann hadde jeg en drøm om å finne opp lakris på nytt og heve den til en gourmetopplevelse, så jeg brukte et helt år på mitt mors kjøkken for å prøve å perfeksjonere den ultimate oppskriften. Jeg har lenge drømt om å gjenintrodusere denne originale oppskriften og tilberedningsmetoden for mindre partier i vårt permanente tilbud, og jeg er stolt over at vi nå endelig kan tilby nok en opplevelse med gourmetlakris til lakriselskere over hele verden, sier Johan Bülow, grunnlegger og Creative Director.

SLOW CRAFTED-lakrisen har fått navnet sitt på bakgrunn av den tålmodige prosessen hvor den skånsomt blir tilberedt i en åpen batch i fire timer, hviler i 24 timer, hvorpå den til slutt eltes for hånd, noe som skaper en rik karamellignende tekstur på lakrisen. Ved kun å bruke de aller beste organiske ingrediensene, fanger SLOW CRAFTED-serien den originale smaken av Lakrids by Bülow for en enestående smaksopplevelse elsket av ekte lakriskjennere. 

Med bærekraft i fokus i hvert produksjonsstadie, presenterer Lakrids by Bülow stolt SLOW CRAFTED-serien i førsteklasses, resirkulert glassemballasje. Som den første i sitt slag for Lakrids by Bülow, er glasskrukkene designet for gjenbruk; når du er ferdig med produktene er det bare å fjerne etikettene med varmt vann og rengjøre dem i oppvaskmaskinen eller bløtlegge dem i varmt vann før du bruker det om igjen til omtrent hva som helst. Lokkene lukkes tett, slik at du kan ta med din daglige juice, smoothie eller iskaffe på farten, eller de kan brukes til å oppbevare din hjemmelagde granola, belgfrukter og mer. Glasskrukkene har til og med praktiske mål gravert, slik at du nøyaktig vet hvordan du skal måle opp ingrediensene dine. 

Ikke bare er SLOW CRAFTED-serien pakket bærekraftig, den organiske ingrediensen i kakaoen er også etisk hentet via Cocoa Horizons-programmet. Fremdeles produseres alle lakrisprodukter i København, og strømforbruket på Lakrids by Bülow-fabrikken er 100 % dekket av danske vindmøller. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.