Kenwood lanserer Cooking Chef XL – Den første kjøkkenmaskinen som kan varme opp til 180 grader

handeland

Den britiske kjøkkenmaskinspesialisten Kenwood lanserer den nye kjøkkenmaskinen Kenwood Cooking Chef XL, som også ble vinneren av årets iF Design Award 2021 og Red Dot Product. Design Award: Best of the Best. Cooking Chef XL er den første kjøkkenmaskinen som tilbyr innebygd oppvarming til 180 grader og som med ett enkelt knappetrykk elter deigen i riktig hastighet.

Med hjelp av innovativ teknikk og sitt prisvinnende design, fungerer kjøkkenmaskinen som en ekstra hjelpende hånd i alt fra forberedelser ved kjøkkenbenken frem til servering ved spisebordet. Kenwood Cooking Chef XL er en allsidig og anvendelig kjøkkenmaskin som løfter tilberedningsprosessen til et høyere nivå. 

Maskinen kan håndtere mer komplekse oppskrifter som ganache eller 24 timers pizzadeig, men gir deg også mulighet til å tilberede risotto, buljong eller soffritto direkte i bollen. Mens maskinen rører om i bollen eller elter deigen på eksakt riktig hastighet, finnes det tid til å fokusere på noe helt annet. For avanserte hjemmekokker gir det friheten til å kunne utføre flere tekniske trinn i en og samme maskin, takket være integrert veiing og matlaging med induksjon. 

Cooking Chef XL er den første maskinen i sitt slag som tilbyr ett brett spenn av temperaturer fra 20 grader til 180 grader. Det betyr at du kan dampe, steke, sautere og sakte koke i en og samme maskin. Å lage mer komplekse oppskrifter blir mer tidseffektivt ved hjelp av CookAssist 4.3” touchskjerm som med ett enkelt knappetrykk kan elte, piske og smelte ingredienser. I tillegg er maskinen kompatibel med Kenwood World-appen, som inneholder tusenvis av oppskrifter fra alle verdens kjøkken. Ikke bare det, men i tillegg til å gi inspirasjon kan den også gi trinnvis veiledning i matlaging. 

– Kreative hjemmekokker vil gjerne ha en kjøkkenmaskin som lar dem mestre nye teknikker og spennende retter med minimalt stress, det har Cooking Chef XL løst med sin «alt-i-ett-løsning». Dette er dermed den eneste kjøkkenmaskinen man trenger for å oppnå sitt fulle kulinariske potensial, sier Margita Westéus Kategorisjef på De’Longhi Skandinavia.

I tillegg til den innovative teknologien, er Cooking Chef XL også en vakker detalj i et velutstyrt kjøkken. Cooking Chef XL har nylig blitt tildelt den prestisjetunge iF Design Award 2021 prisen for sitt velutviklede design. iF Design Award har blitt arrangert årlig siden 1953, og i år deltok nesten 10 000 bidrag fra over 60 land. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.