Hetebølgen fortsetter med Love Island på TV3

tv3

På søndag er det premiere på Love Island, høstens heteste og mest lekne datingreality med Tone Damli Aaberge som programleder. Unge, single kvinner og menn flytter inn i en luksuriøs villa for å finne den store kjærligheten.

Kun ett døgn etter opptak blir dramatikken og romansene vist på TV. Love Island sendes sju dager i uken og har premiere søndag 26. august kl. 21.30 på TV3, Viafree og Viaplay.

Sommeren varer litt lenger hos TV3 med kanalens nyeste storsatsing Love Island. En gjeng unge mennesker flytter inn i en luksusvilla på Gran Canaria med mål om å finne den store kjærligheten – og seerne får være med å påvirke dramatikken gjennom en egen Love Island-app.

Fem jenter og fem gutter flytter sammen og må umiddelbart finne seg en partner de skal dele seng med. Kjemien må stemme raskt, for nye datingmuligheter byr seg og det er alltid en risiko for å bli dumpet til fordel for andre kjæresteemner som stadig ankommer huset. På Love Island er det duket for både sjalusi og intriger, og ikke minst kjærlighet!

Tone klar for programlederdebut
Tone Damli Aaberge vil lede seerne gjennom seks uker med dating, romantikk og moro, i det som blir hennes debut som programleder på norsk TV.

– Jeg gleder meg enormt til å være programleder for Love Island. Programmet har vært en suksess i flere land, så det blir veldig spennende å få være med på den norske versjonen. Jeg synes det er ekstra gøy at seerne kan være med å bestemme hva som skal skje. De kan for eksempel stemme en person ut eller inn, bestemme hvem som skal gå på date, eller hva slags tema en fest skal ha, ved å stemme i appen, sier Tone Damli Aaberge.

Seerne får påvirke innholdet
Love Island kommer med en helt ny vri på realitysjangeren der seerne kan påvirke innholdet i episodene gjennom en Love Island-app. Episodene spilles inn i døgnet før de sendes på TV, og seerne kommer tett på livet i villaen og kan følge romansene utvikle seg fra dag til dag.

Love Island vises syv dager i uka på TV3, Viafree og Viaplay med vanlige episoder søndag til torsdag. På fredager inviterer Tone deltagerne til lek og litt alvor, ærlig prat og siste nytt fra huset! I tillegg avslører hun seernes kommentarer og reaksjoner til deltagerne. På lørdager får seerne et tilbakeblikk på det beste fra uka som har vært.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.