Friluftspenger søker prosjekt

natur ungdom turisme fjell

Nå åpner søknadsvinduet for frivillige organisasjoner, lag og foreninger landet rundt som trenger bidrag til friluftsprosjekt.

Statskogmillionen støtter små eller store prosjekt og aktiviteter som fremmer friluftsliv, folkehelse og bruk av norsk natur.

– Det er enkelt å søke og vi avklarer raskt hvem som får penger i hver runde. Frivillige organisasjoner skaper mye ut av midlene, og det er inspirerende å se at dugnadsånden lever, sier kommunikasjonssjef Trond Gunnar Skillingstad.

Kanopadling, SUP-brett, sherpa-sti, klatreruter, gapahuker, bålplasser, sykkeldrosje, stimerking, skiløyper, orienteringsposter, jegerrekruttering, arktisk natt i naturen, båmarsj, buldrevegg, benker på utsiktspunkt og mye mer har tidligere fått midler fra Statskogs støtteordning.

Elektronisk søknad til Statskogmillionen er tilgjengelig på selskapets nettsider. Mer om statskogmillionen her: www.statskog.no/statskogmillionen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.