De beste tipsene til hytteturen i sommer

Om du er så heldig at du har en hytte å reise til i sommer, enten det er en fjellhytte, i skogen eller ved sjøen, kan du glede deg til (stort sett) late dager og avslapning. Men om turen skulle bli litt langtrukken eller du ikke har så mye annet å ta deg til i den spesielle 2020-sommeren, kan du fortsette å lese her for noen gode tips til hva du kan gjøre på, ved og i hytta mens du er der.

Ommøblere eller pusse opp
Nordmenn elsker å pusse opp, vi ligger faktisk på verdenstoppen i å fikse og pynte på hjemmene våre, både fordi vi har god økonomi og fordi det er en trend vi ser rundt oss i interiørmagasiner og på TV gjennom mange ulike serier som omhandler nettopp oppussing. Årlig er det cirka 200 000 nordmenn som pynter på huset eller hytta si, og hvis du trenger å ordne litt for å få det akkurat slik du drømmer om er det riktig halvårstid for dette nå.

Hagearbeid og uteliv
Men, hvis du ikke har store – eller større – drømmer for hytta og du bare vil vite hva du kan gjøre mens du slapper av og koser deg, kan vi tipse deg om enkle trinn ute og inne for å få det koselig og kanskje høste litt ekstra grønnsaker eller bær. Om du har en liten hageflekk der du holder til, har du tenkt på å plante ett eller flere frukttrær, bærbusker eller noen krydderurter til grillsalatene? Kanskje har du drømt om å lære deg å snekre litt, og kunne tenke deg en ny solseng til utelivet på hytta. På YouTube kan du faktisk finne korte og veldig enkle tutorialer for hvordan du lager det meste, så om du endelig har tid til overs og kunne tenke deg noen kule hjemmesnekrede møbler på hytteverandaen er det bare å sette i gang.

Ha det hyggelig med nære og kjære
Om hyttelivet primært handler om å kose seg med familie og barn eller barnebarn, nyte stillheten og slippe unna oppussing og mas og kjas, kan vi definitivt anbefale å gå til innkjøp av noen hyggelige brettspill eller noe sosialt som yatzy. De fleste av oss har per i dag internettilgang også på hytta, så hvorfor ikke sette seg ned en regnfull ettermiddag og surfe litt. Om du føler for å sjekke ut kortspill eller kule spilleautomatoer anbefaler vi Casino.com, som tilbyr deg den beste online spillopplevelsen.

Test ut en ny oppskrift
Hyttetid betyr kos, grilling, ventepølser og enkel mat. Kanskje er du litt lei av den samme oppskriften på salat, eller vil eksperimentere litt med noe nytt som både barn og voksne kan sette pris på. Om du er litt matlei – eller er redd for å bli det og trenger litt inspirasjon til de neste måltidene. Enten du bare vil ta en kikk på hva som finnes der ute eller planlegger et skikkelig sommerligfestmåltid anbefaler vi at du tar en tur innom Matprat.no der de har en hel seksjon med oppskrifter på deilig sommertapas du kan lage raskt og enkelt hvor du garantert finner noe som faller i smak hjemme hos deg. Vi anbefaler spesielt å teste ut å lage en hjemmelaget Aioli – hvitløksmajones som passer perfekt til både salater, kjøtt og på rekeskiven. Vi håper du koser deg på hytta og har en herlig sommer uansett hva du velger å gjøre!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten