David Urwitz slipper albumet «Som om inget hade hänt»

indianer

I drøyt femten år har David Urwitz utrettelig gitt ut plater og turnért. Den 21. oktober slipper han et nytt album, det åttende i rekken, som også er hans skjøreste og mest vemodige hittil. Platen er på mange måter preget av den dystopiske følelsen som har vært nærværende de siste årene.

Mye av platen er spilt inn live i Svenska Grammofonstudion i Gøteborg med bl.a. Matti Ollikainen og Viktor Turegård fra Franska Trion med Pär Öjerot som produsent.

David Urwitz har ofte blitt kalt Skandinavias best bevarte hemmelighet, og det ligger endel i det uttrykket. De siste årene har David derimot fått et nytt publikum gjennom sin medvirkning i radioprogrammet SöndagsMorgon på P4. I programmet har han vist mer av seg selv og hvem han er, hvordan han tenker og resonnerer. Litt som en forlengelse av hans populære snakking mellom låtene på konsertene.

David Urwitz har gitt ut syv album, og samarbeidet med alle mulige slags storheter innen sjangeren (som Peter LeMarc, Caroline af Ugglas og Eldkvarn). Han har turnert flittig alle årene i Sverige og Norge, og har blant annet samarbeidet med Helene Bøksle på ”Hos mig”, som ble en radiohit her i Norge. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.