Braun lanserer ny stavmikser med verdens første activeblade teknologi

handeland

Den tidligere prisbelønte stavmiksenren MQ7 fra Braun er først ute med activeblade teknologi som sørger for at stavmikseren enkelt og intuitivt blender ingrediensene raskere og mer effektivt.

Activeblade kuttekniver har en større kutteoverflate og beveger seg opp og ned inne i skaftet, det gjør at selv harde ingredienser blir kuttet og blandet fint sammen med øvrige ingredienser. Den innovative teknologien gir 250 prosent mer effekt enn den tidligere versjonen.

Nye Braun MQ7000X har også blitt oppgradert med en Easy SmartSpeed teknologi som sørger for at hastigheten reguleres sømløst og uten å måtte avbryte tilberedningen. Sammen med den nye activeblade teknologien sørger dette for at stavmikseren er både kraftfull og enda raskere enn sin forgjenger.

– Det finnes også en rekke utstyrspakker tilpasset Braun MQ 7000X slik at du kan få en svært allsidig stavmikser som hjelper deg med å lage sunne måltider. Velg blant annet mellom visp, ishakke eller hakketilbehør som gjør at du kan lage alt fra supper, sauser, purér, smoothies, drinker, dipp eller tapenade, her er det bare fantasien som setter begrensningene, sier Margita Westeus, markedssjef i DeLonghi Scandinavia.

Stavmikseren har et lekkert design i rustfritt stål med svarte detaljer. Den avanserte 1000 watt motoren tilpasser automatisk kraft etter behov, og sparer dermed energi når det ikke er behov for full kraft. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.