Anna Anka ga tidenes beste premieretall for «Camp kulinaris» på Viaplay og TV3

tv3

99.000 mennesker fikk med seg sesongpremieren av «Camp kulinaris» på TV3 mandag kveld, noe som gjør det til beste premieredag for programmet noensinne. I tillegg har første episode 46 prosent flere startede strømmer på Viaplay sammenlignet med fjoråret.

Anna Anka og de andre kjendisene på kokkeskolen i Portør samlet i snitt 99.000 seere på TV3 mandag kveld, og på det meste var 110.000 innom kanalen for å se en salig miks av språkforvirring, matlaging og krangling om sengeplasser. 

Det gjør gårsdagens premiere til tidenes beste premiereepisode av «Camp kulinaris» for lineærkanalen, og markerer en klar vekst fra 82.000 lineære seere under fjorårets TV3-premiere. 

I tillegg var premieren en av de mest sette programmene på Viaplay mandag. 46 prosent flere seere valgte å se første episode på strømmetjenesten i år sammenlignet med i fjor, også dette er rekordtall for matprogrammet.

«Camp kulinaris» sendes tre ganger i uken og sesongen har totalt 33 episoder. 

Årets kjendiskokker er Runar Søgaard, Abubakar Hussain, Niklas Baarli, Daniel Aakre Pedersen, Michael Andreassen, Anna Anka, Pia Haraldsen, Aurora Gude, Sofie Frøysaa og Johanna Grønneberg Mesa. Erlend Elias, Berit Riise og Stian Sandø kommer inn som utfordrere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.