12 Widerøe-fly står på bakken – Leier inn ekstra fly

widerøe

En rekke utfordrende driftshendelser har resultert at 12 Widerøe-fly står på bakken. Dette medfører forstyrrelser og konsekvenser for planlagte ruter i dag og tiden fremover, opplyser flyselskapet.

Berørte passasjerer blir nå kontaktet og tilbudt alternativ reise eller refusjon. Og nå leier Widerøe inn fly for å løse situasjonen.

– Vi er kommet i en vanskelig situasjon. September har vært meget utfordrende driftsmessig for Widerøe’s flyveselskap. Tøft vær og andre upåvirkelige hendelser har resultert i at mange av våre fly står på bakken. Flere møter med fugl (birstrikes) og lynedslag har resultert av flyene må få teknisk ettersyn som krever arbeidstimer. I tillegg til andre tekniske utfordringer og det planlagte vedlikeholdet av våre fly er resultatet at 12 av våre fly ikke er i drift. Det tar tid før vi får disse ut på rute, opplyser flyselskapet.

– Vi gjør hva vi kan for at utfordringene våre skal ramme så få som mulig av våre passasjerer. De som blir berørt vil motta en sms og/eller mail med informasjon om at dere avgang er kansellert. I samme melding presenteres et forslag til ny avgangstid eller en bekreftelse om at vi i påvente av ny avganstid jobber med ombookingen. Om ny avgangstid ikke er aktuell vil reisen kunne refunderes. Ønskes en annen avgangstid bes kunden kontakte oss på chat, den lokale flyplass eller kontakte sitt lokale reisebyrå, opplyser Widerøe.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.