Vy kjøper svenske Flygbussarna

vy

Vygruppen kjøper Flygbussarna i Sverige av Transdev og befester sin posisjon som ledende innenfor persontransport i Norden.

– Med dette kjøpet styrkes Vy buss sin posisjon i Sverige ytterligere og Vy befester sin posisjon som ledende innenfor persontransport i Norden, sier Geir Isaksen, konsernsjef i Vy.

Flygbussarna omsetter for nær en halv milliard kroner årlig og kjører i dag til og fra syv flyplasser i Sverige.

Sveriges største kommersielle busselskap
Flygbussarna blir en del av Vy buss sin kommersielle bussvirksomhet i Sverige, som heretter vil tilby både komfortreiser, ekspressreiser og flybussreiser.

– Kjøpet av Flygbussarna innebærer at vi styrker dagens kommersielle bussvirksomhet ved å også kjøre til og fra flyplassene. Med dette blir vi det klart største kommersielle busselskapet i Sverige, og vi gleder oss til at enda flere kan reise miljøvennlig, komfortabelt og rimelig med oss, sier Ole Engebret Haugen, konserndirektør Vy buss.

– Vi er svært tilfredse med å ha funnet den aller beste kjøperen av Flygbussarna, Vygruppen. Salget er i tråd med vår strategi om å konsentrere oss om vår kjernevirksomhet som er anbudsbasert kollektivtrafikk og B2B markedet, sier Thierry Mallet, styreleder og konsernsjef i Transdev Group.

Bransjens mest fornøyde kunder
– Det som forener oss og Flygbussarna, er våre fornøyde reisende. Vårt felles syn på og målrettede arbeid med å gi kundene den aller beste servicen, har gitt oss svært fornøyde kunder som velger oss igjen og igjen. Det er vi stolte av og gleder oss til å jobbe sammen om videre, sier Robert Nyberg, administrerende direktør i Vy Travel.

Omsetter for over en halv milliard kroner 
Flygbussarna er ledende innenfor flyplasstransport og omsetter for nær en halv milliard kroner. Det ble gjennomført om lag fem millioner reiser med Flygbussarna i fjor.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.