vinter vei

Lastebil i trafikkulykke i Tysfjord

Politiet rapporterer om et trafikkuhell på Drag i Tysfjord natt til torsdag. Det var en lastebil som hadde veltet utfor veien. Det er ikke meldt om personskade eller trafikale problemer på stedet.... Les mer »
fartsgrense

Døde etter trafikkulykke i Tysfjord

Bodøposten.no publiserte i går nyheten om en trafikkulykke på FV 76 i Molvika i Tysfjord. Det ble raskt klart at det var en alvorlig trafikkulykke og trafikken ble stengt. Nå er det... Les mer »
ambulansebil

Alvorlig trafikkulykke i Tysfjord

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Molvika i Tysfjord i 15-tiden onsdag. En bil skal ha kjørt i en fjellvegg. Trafikkulykken skal ha skjedd på FV 76. Politiet opplyser at veien... Les mer »
politi

Knivstikking i Tysfjord: To menn arrestert

Politet rapporterer om at to menn skal være involvert i en episode der de to mennene skal ha knivstukket hverandre. Knivstikkingen skjedde natt til lørdag i Drag i Tysfjord. Begge mennene hadde... Les mer »
havn

Foreslår Havneorganisasjon for Hamarøy kommune

I forbindelse med sammenslåingen av Hamarøy kommune og Tysfjords Vestside til ny kommune f.o.m. 2020 er det behov for havneorganisering, ifølge Hamarøy kommune. Status pr. i dag er at Tysfjord kommune har etablert nødvendige... Les mer »
bøker bibliotek

Bokprat i Hamarøy bibliotek: Den mørke hemmeligheten i Tysfjord

Mandag 8. april kl. 18.00 inviterer Hamarøy bibliotek til bokprat om boka «Den mørke hemmeligheten i Tysfjord» opplyser Hamarøy kommune. «Liv» og forfatter Anne-Britt Harsem forteller «Liv»s historie som et av offerne... Les mer »
ukjent

MUSIKK: Erik Sæter fra Tysfjord debuterer med «Ukjent»

ERIK, til nå kanskje mest kjent som Erik Anders Sæter, har den siste tiden vært å se på TV-skjermen som en av årets deltakere på TV2 suksessen Farmen Kjendis. Den tidligere Paradise... Les mer »
nye hamarøy

Nye Hamarøy kommune med ny nettside

Hamarøy og Tysfjord kommuner skal legges ned, og Hamarøy og Tysfjords vestside danner ny kommune sammen 1. januar 2020. Navnet på den nye kommunen blir Hamarøy kommune. Prosjektet for nye Hamarøy lanserer... Les mer »
bbc tysfjord

Internasjonal skandale: 151 seksuelle overgrep i Tysfjord omtalt av BBC

Tysfjord er en kommune i Ofoten i Nordland som kanskje er mest kjent for samisk historie og flotte naturreservater. Nå ser den flotte fasaden til kommunen i Nordland til å få seg... Les mer »