playground

MUSIKK: Låpsley slipper låta «Womxn»

Det britiske stjerneskuddet Låpsley er endelig klar med sitt etterlengtede andrealbum som slippes 20. mars. «Trough Water» følger opp den hyllede debuten «Long Way Home» fra 2016 som inspirerte en ny generasjon låtskrivere, inkludert Billie Eilish. Holly... Les mer »
the dogs

MUSIKK: The Dogs ute med låta «I Never Wanted Us»

Nå er det ikke lenge igjen til The Dogs slipper sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», som tradisjonen tro kommer ut på årets første mandag. I 2020 er dette 6. januar. En smakebit med låta... Les mer »
hes

MUSIKK: Thomas Stenström ute med singelen «Nån annan»

Thomas Stenström, mannen bak megahiten «Slå mig hårt i ansiktet» er tilbake med en ny knallsingle «Nån annan». 2014 var året da Thomas Stenström slo gjennom for fullt i hele Skandinavia. Hans... Les mer »
koncept

MUSIKK: Koncept ute med låta «Watch The Sky Fall 2»

Etter to år på veien, inkludert Asia og en utsolgt turne med Scoop Deville, returnerer nå Koncept med singelen «Watch The Sky Fall 2» featuring Royce da 5’9. Låta er den første fra... Les mer »
universal

MUSIKK: Jonas Benyoub ute med «Snakker om»

Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. Med en flow få andre rappere kan matche, pakket inn i tunge beats gjør at dette er en... Les mer »
grappa tv2

MUSIKK: Petter Katastrofes dag i «Hver gang vi møtes»

Flere overraskelser ventet i «Hver gang vi møtes» på TV2, på det som var Petter «Katastrofe» Kristiansen sin dag. – Når jeg får en god magefølelse så pleier jeg å følge den. Å... Les mer »