Tøfflus ny programleder på Julekanalen P7 Klem

p4

Vår egen statsminister Erna Solberg satt bak mikrofonen som gjesteprogramleder i fjor, og i år står kjente og kjære julepersonligheter nærmest i kø for å gjøre som henne.

Gjesteprogramlederrekken på Julekanalen P7 Klem er derfor nå mer stjernespekket enn noensinne. Blant de som skal servere sine beste juleminner og musikalske favoritter er selveste Tøfflus.

– Pass godt på barna deres
Tøfflus tar turen ut av skuffen til skomaker Andersen for å fortelle hva som får ham i julestemning, han får følge av kjendiser som Kurt Nilsen, Ole Edvard Antonsen, Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstoga, for å nevne noen (se flere navn lenger ned i pressemeldingen).

Og selv om det er mange år siden Tøfflus var å se på barne-TV før jul røper han at det fortsatt er barna som står hans hjerte aller nærmest.

Les også:  Ny rekord: Black Week ga pakkerekord for Posten

– Alle barn har jo rett til nesten alt, så dere må passe godt på barna deres, sier han.

Elsker førjulstiden
– Våre lyttere forteller at tradisjoner og musikk er helt avgjørende for dem for å komme i julestemning. Derfor har vi i år rekordmange programledere som deler sine beste juleminner og favorittmusikk med lytterne, sier programredaktør for Julekanalen P7 Klem, Anders Opsahl.

Mange av gjesteprogramlederne på Julekanalen P7 Klem har selv hektiske uker i førjulstiden, blant annet fordi de reiser mye rundt og underholder juleglade nordmenn.

Les også:  MatPrat: Kvinner skal bake og pynte i jula, menn skal slappe av

Anita Skorgan forteller at hun elsker førjulstiden, men at det blir så som så med forberedelsene til egen julefeiring.

– Når julaften kommer er jeg rett og slett sliten. Da setter jeg meg ende ned med bena høyt og gjør minst mulig. Det er lite orden på det egentlig.

Ole Edvard Antonsen er en annen som har vært land og strand rundt i mange år for å spille julekonserter. Han forteller at han hele tiden forsøker å ta tak i nye julesanger som kommer, men at han alltid kommer tilbake til de gamle tradisjonsrike klassikerne

– Noen av de mest kjente og kjære er det veldig vanskelig å komme utenom. Dette kommer nok også til å prege de sangene jeg spiller på Julekanalen P7 Klem, sier han.

Les også:  20 hjemmeulykker i Nordland hver dag frem mot jul

Norges største julekanal
Nordmenn elsker julemusikk, og P7 Klem har blitt den aller mest populære juleradiokanalen. På julaften i fjor var kanalen den nest største radiokanalen i Norge.

Kjendisene som blir å høre på Julekanalen P7 Klem i hele førjulstiden er Anita Skorgan, Kurt Nilsen, Odd Nordstoga, Åsmund «Tøfflus» Huser, Hanne Krogh, Sissel Kyrkjebø, Erna Solberg, Jan Thomas, Ari Behn, Ole Edvard Antonsen, Caroline Dyhre Breivang og Erna Solberg.

Hør en ny gjest hver lørdag og søndag kl. 09.00 og 19.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.