ambulansebil

Trafikkulykke ved Ryggedaltunnellen i Nordland

Politiet rapporterer om en trafikkulykke der en bil havnet på taket natt til søndag. Politiet og ambulansen ankom stedet, bilen lå da på taket utfor veibanen og de involverte personene hadde forlatt... Les mer »
politi

Kvinne kraftig forslått av mann i Øksnes

Politiet rapporterer at en kvinne i 20-årene skal ha blitt kraftig forslått i ansiktet av en mann i 30-årene natt til søndag. Hendelsen skjedde i Øksnes. Kvinnen skal har vært kraftig forslått,... Les mer »
lofoten hav

Årets kulturminnedagspris tildeles Øksnes kystlag og Nærsnes kystlag

Kulturminnedagsprisen går i 2019 til to vinnere: Øksnes kystlag i Nordland og Nærsnes kystlag i Buskerud. Vinnerne ble offentliggjort søndag kl. 12.00. Kulturminnedagsprisen er en høythengende pris for arrangører av kulturminnedagene, og... Les mer »
lofoten hav

Øksnes kystlag nominert til årets Kulturminnedagspris

I forbindelse med årets kulturminnedager som arrangeres i tidsrommet 7. – 15. september deler Kulturvernforbundet ut Kulturminnedagsprisen til en lokal arrangør som enten ved årets program og/eller ved innsats over tid best... Les mer »
lofoten hav

Søk etter savnet fisker i Øksnes slutt

Onsdag avsluttet politiet formelt søket etter den savnede fiskeren Truls Johansen, etter nesten 6 uker med intens leting i farvannet mellom Skipnes og Myre i Øksnes. Privat søk vil trolig pågå noe... Les mer »
dårlig vær

Likhunder har markert i søket etter savnet fisker i Øksnes

Bodøposten.no trykket i slutten av juni nyheten om at fiskeren Truls Johansen fra Myre var savnet i farvannet rundt Øksnes. For to uker siden ble letekasjonen gjenopptatt etter å ha blitt avblåst.... Les mer »
dårlig vær

Politiet gjenopptar søk etter savnet fisker i Øksnes

Bodøposten.no trykket i slutten av juni nyheten om at fiskeren Truls Johansen fra Myre var savnet og at en leteaksjon omkring øyene i Øksnes var i ferd med å bli trappet ned... Les mer »
mast elektrisitet

Pengene strømmer inn til Vesterålskraft

Vesterålskraft AS fikk et overskudd på 17 millioner i fjor og deler snart ut 8,5 millioner i aksjeutbytte til sine eierkommuner, Øksnes, Bø og Sortland. Vesterålskraft investerte dessuten kraftig i fjor. I... Les mer »