dame mann pensjonist

Trygghetstreff for eldre i Rana

Norske Kvinners Sanitetsforening, Lions og Rana brann og redning inviterer til gratis arrangement for å lære deg hvordan du kan gjøre det tryggere hjemme, opplyser Rana kommune. Arrangementet finner sted ved Båtstua ved... Les mer »
brannmannskap

Lions Norge gir 250.000 kroner til brannrammede i Australia

Siden september har brannene i Australia krevd 28 liv og ødelagt tusenvis av hjem. I tillegg til behovet for øyeblikkelig hjelp, har landet et stort behov for hjelp til gjenoppbygging. Lions internasjonale... Les mer »
lions

Lions Norge gir 500.000 kroner til Indonesia

Fredag 28. september 2018 ble den indonesiske øya Sulawesi rammet av et kraftig jordskjelv med styrke 7,5 som utløste en tsunami. I dag er situasjonen for de overlevende svært vanskelig. En BBC-rapport... Les mer »
tulipaner

Lions Tulipanaksjon arrangeres 28. april 2018

Aksjonen gir over 7 millioner kroner til ulike tiltak, men mesteparten går til det holdningsskapende programmet Mitt Valg. Barn og unge lever sine egne liv. Ingen kan være til stede og gi... Les mer »
tulipaner

Lions Tulipanaksjon arrangeres 28. april 2018

Lions Tulipanaksjon er en årlig og landsomfattende innsamlingsaksjon til inntekt for forebyggende arbeid blant barn og unge. I forbindelse med Lions Tulipanaksjon arrangerer frivillige medlemmer aktiviteter over hele landet, og i Bodø... Les mer »