klm

Air France og KLM lanserer full fleksibilitet og åpent kjøp

Air France og KLM introduserer full fleksibilitet og åpent kjøp. Air France og KLM gjør det dermed mulig for kunder å endre eller til og med kansellere bestillingen en dag før avreise. – I... Les mer »
klm

Air France og KLM re-åpner nettverket sitt fra Oslo og Bergen

– Vi er glade for å starte Air France-flyvningene fra Oslo til Paris på nytt og legge til flyavganger fra Bergen til knutepunktene våre i Amsterdam og Paris. Vi ser en økt vilje... Les mer »
klm

KLM lager verktøy av PET-flasker

KLM Royal Dutch Airlines er det første flyselskapet i verden som resirkulerer PET-flasker for å lage verktøy til reparasjon og vedlikehold av egne fly. Tomme flasker samles etter hver flytur og gjøres... Les mer »
klm

I dag feirer KLM 100 år

I 1919 grunnla den nederlandske luftfartspioneren Albert Plesman fremtidens luftfart. Han hadde en visjon om et nettverk som forener mennesker. I dag, 100 år senere, forbinder KLM alle verdens hjørner, og har... Les mer »
klm air france

Air France-KLM kåret til verdens mest bærekraftige flyselskap

Air France-KLM er igjen verdens mest bærekraftige flyselskap ifølge Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Siden indeksen startet i 1999 har KLM vært en overlegen bransjevinner i kategorien for flyselskap med tolv strake... Les mer »
klm

Berg-Hansen sertifisert på Air France-KLM sin NDC-plattform

Berg-Hansen er i dag sertifisert av Air France-KLM på konsernets NDC-plattform. De er den første handelspartneren som får denne statusen i Nord-Europa. Takket være NDC får Berg-Hansen muligheten til å et rikere... Les mer »
klm

KLM vil samle flybransjen med «Fly Responsibly»

Luftfartsindustrien streber etter bærekraftige flyreiser. Arbeidet gjøres imidlertid hver for seg, noe som gjør at overgangen tar lengre tid. KLM lanserer derfor «Fly Responsibly» for å dele erfaringer, lære av hverandre og... Les mer »
klm

80 år med rutefly fra Europa

1. juni 1939 markerer begynnelsen på rutefly mellom Europa og Norge. Første flyvningen var med KLM, og gikk fra Amsterdam via Kjevik til Fornebu. Ruten er dermed den eldste i historien til... Les mer »
klm

Annenhver nordmann flyr bare hvis det er absolutt nødvendig

I en ny undersøkelse svarer annenhver nordmann at de kun flyr når det er absolutt nødvendig, og nesten halvparten kan tenke seg å betale mer for en flybillett med et flyselskap som... Les mer »