fretex

Blir det fullt i skuffer og skap i jula?

I disse dager kommer det mange nye ting inn i hjemmene våre. For at det ikke skal bli for fullt, kan du gi noe av det du allerede har videre. Sjekk ut... Les mer »
fretex

Bruk tiden hjemme til å rydde i klesskapene, men vent gjerne litt med å levere til Fretex

På grunn av begrenset kapasitet oppfordres nå folk til å lagre Fretexposene hjemme til koronakrisen er over. For å hindre smittespredning har Fretex valgt å stenge butikker og gavemottak, men Fretexboksene bli... Les mer »
fretex

Fretex stenger midlertidig butikker og gavemottak

Fretex Miljø AS stenger alle butikker, mottak, sorteringsanlegg og produksjon innen sikkerhetsmakulering fra og med onsdag 18. mars. Tiltakene kan forhåpenligvis være med  å hindre smittespredning av koronaviruset. Innsamling og transport av tøy... Les mer »
fretex

White Monday for et bedre miljø

Mandag 25. november arrangeres White Monday, en internasjonal bevegelse basert på sirkulært forbruk. – White Monday er alternativet til den unødvendige nyproduksjonen som Black Friday innebærer. Over 300 selskaper, influensere og organisasjoner... Les mer »
fretex

Hva skal vi gjøre med alle klærne?

Vi handler mye klær og det vi ikke trenger hoper seg opp i skapene, gis til gjenbruk og havner i restavfallet. Noen velger shoppestopp og et enklere liv med færre ting, men... Les mer »
fretex

Fretex legger ned åtte butikker

Omsetningen i flere av Fretexbutikkene har de senere årene stagnert og flere har hatt en nedgang. Dette har ført til underskudd over tid og det er derfor nødvendig å legge ned flere... Les mer »
fretex

Unge ledertalenter velger miljøbedrift

I konkurransen «Årets Unge Ledere» hadde Fretex Miljø AS to kandidater blant topp 100 og en blant topp 10. Disse lederne er testet, utfordret og grundig evaluert. I Assessits konkurranse måles personlige... Les mer »
fretex

VIDEO: Sølvguttene fra 1970 er like gode i dag

Fretex oppfordrer folk til å velge gjenbruk til jul og får god hjelp fra Sølvguttene anno 1970. Deres sangstemmer er like gode nå. Akkurat som gaver med erfaring er like gode som... Les mer »
mester grønn

Gamle bøker fra Fretex blir ny julepynt hos Mester Grønn

Mange bøker vil snart ligge fint pakket inn under norske juletrær. Vi liker å lese og det er bra. Bøker kan leses igjen og igjen, og dermed kan de glede mange mennesker... Les mer »
fretex jobb

1294 jobbsøkere fikk arbeid gjennom Fretex

Jobbsøkerne som via NAV kommer til Fretex har ulik bakgrunn, men alle har mål om å komme ut i ordinært arbeid. I 2017 lyktes 1294 jobbsøkere med å nå målet sitt. Tilsvarende... Les mer »