Nordvik flytter inn i midlertidige lokaler på Stromyra

nordvik

Allerede fra mandag 1. juli er Toyota på plass i nye midlertidige lokaler på Stormyra. Adressen vil fortsatt være den samme men bruktbiler flyttes ned i kjelleren på Nordvik-bygget og bruktbilhallen blir kundemottak for verksted og salghall for nye Toyota.

– Byggeprosessen har vært under planlegging en god stund og nå er vi i gang med første trinn. Deler av det eksisterende bygget skal rives, så dermed må vi inn i midlertidige lokaler. Vi håper og tror at løsningen vil fungere godt for våre kunder, forteller driftsleder Gøran Skogstad.

Hele kjelleren i Nordvik-bygget er pusset opp og bruktbilene våre flyttes hit. Bilselgerne er å finne her og i de blå containerkontorene plassert ved innkjøringen til bilanlegget. Endringen er en mileperle for oss, siden salg av bruktbil har foregått i samme bilhall siden slutten av 60-tallet, forteller Gøran Skogstad. 

Vi flytter inn i den tidligere bruktbilhallen og etablerer kundemottak for verksted her. Kundene vil kjenne igjen alle elementene fra Toyota butikken med blant annet kundelounch med kaffebar. Nybilene er også å finne de i samme lokalene, vi kommer egentlig til å få litt bedre plass til dem enn det vi har hatt til nå, forteller Gøran Skogstad.

Innkjøringen til bilanlegget vil fortatt være den samme, rett over Statens Vegvesen og City Nord. Men forskjellen vil være at man parkerer til høyre med det samme man kommer inn på området. Den gamle hovedinngangen på andre siden av bygget skal rives og vil være innenfor byggegjerdet. Den nye midlertidige hovedinngangen vil derfor være samme inngang som har vært brukt i alle år inn til bruktbilhallen.

Arbeidet med å rive deler av det eksisterende bilanlegget starter rett etter ferien. Det vil føre til noe anleggstrafikk på området og vi beklager ulempen dette vil medføre for våre kunder, avslutter Gøran Skogstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.