Philips OLED 804 kåret til beste TV

philips

EISA kårer nå Philips OLED 804 til beste OLED- kjøp for 2019/2020. Det er tredje året på rad at Philips vinner prisen for beste OLED-TV. Philips OLED+984 kåres samtidig til beste hjemmekino-TV. 

De prestisjetunge EISA Awards deles ut hvert år til de beste produktene innen lyd og bilde. EISA består av tekniske eksperter fra 55 spesialtidsskrifter innen forbrukerelektronikk fra 29 land i hele verden. 

Det er tredje året på rad at Philips får pris i OLED-klassen og i år er det 55OLED804 som belønnes med Best Buy OLED Award. Philips TV har fortsatt å utvikle sin P5-bildeprosessor og denne teknikken er nå på nytt prisbelønt. I den vinnende modellen benyttes en P5-bildeprosessor fra den nye, tredje generasjonen.  

EISAs jury kommenterte den nye OLED 804: «Dette er en TV der Philips TVs ekspertise innen OLED merkes tydelig, både i bildekvalitet og i design. 55OLED804 selges dessuten til en god pris. TV-ens mest sentrale del er den nye versjonen av firmaets P5-bildeprosessor, som nå har fått doble brikker. TV-en er blitt bedre til å vise detaljer i bildets mørke deler og har fått bedre fargebehandling – denne 55-tommersmodellen har en suveren ytelse.»

Den prisbelønte modellen 804 vil tilbys i størrelse 55 og 65 tommer og vil finnes i butikkene fra august 2019.

Philips TV har også et eksklusivt samarbeid med den velkjente lydspesialisten Bowers & Wilkins. Begge firmaene har benyttet sin respektive ekspertise for sammen å kunne utvikle 65OLED+984. Produktene i serien OLED+ er det beste som Philips TV kan tilby. Dette vises først og fremst i den bildekvaliteten som er mulig med tredje generasjons P5-prosessor, samt i lydkvaliteten fra det integrerte lydsystemet, som er utviklet av Bowers & Wilkins.

Kombinasjonen av markedsledende bilde og lyd gjør at modellen nå kåres til den beste TV-en til hjemmekinobruk, Home Theatre TV of the Year.

EISAs jury kommenterte også den nye OLED+984: «Philips’ aller beste OLED-TV har en 65-tommers skjerm og en uovertruffen lydkvalitet som gir et uimotståelig inntrykk av bevegelige bilder.«   »En nøkkel til opplevelsen er lydsystemet som er utviklet av Bowers & Wilkins.«   »Dette benytter firmaets teknikk tweeter-on-top sammen med en venstre/senter/høyre-oppsetting av drivere for å skape en dynamisk og komplett lyd, som også prosesseres med Dolby Atmos.«   »Ingen annen TV høres ut som denne!»

65OLED+984 vil være tilgjengelig i butikkene fra midten av september i år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.