Ny løsning fra ABAX sørger for at varebilene alltid er fullt utstyrte

abax

ABAX Smart Inventory tilbyr en revolusjonerende tjeneste: den gir sanntidskontroll over kundenes verktøysbeholdninger på flere kjøretøy, slik at varebilene alltid er fullt utstyrte og klare for neste oppdrag, uten behov for fysisk sjekk. Og skulle du glemme utstyr får du varsel på mobilen.

Bygningsarbeidere er godt kjent med den frustrerende og tidkrevende oppgaven det er å lete etter bortkommet utstyr. ABAX lanserer derfor den banebrytende tjenesten som gir sanntidskontroll over kundenes verktøylager på tvers av flere kjøretøy og sørger for at bedriftens kjøretøy alltid er fullt utstyrt og klare for neste jobb uten behov for å sjekke dem fysisk.

Hvis et kjøretøy ikke inneholder et nødvendig verktøy, vil sjåføren og flåtesjefer varsles i løpet av noen minutter om eventuelle gjenglemte eller etterlatte gjenstander. Dette lar dem raskt hente utstyret og vil forhindre tap av inntekter fra arbeid som går tapt grunnet forsinkelser eller kjøretøy som ikke er fullstendig utstyrt.

Enhver bransje eller virksomhet med kjøreflåte og verdifullt utstyr og verktøy vil dra nytte av å bruke ABAX Smart Inventory.

Morten Strand, administrerende direktør i ABAX, sier følgende:

– Hos ABAX streber vi alltid etter å gjøre hverdagen enklere for våre kunder ved å hjelpe dem med å administrere sin mobile virksomhet – det er det vi kaller Smart Mobility. ABAX Smart Inventory vil hjelpe kunder fra ulike bransjer med å oppnå enorme effektivitetsgevinster. Det er den første løsningen av sitt slag på markedet, og gjennom ABAX Smart Inventory er vi trygge på at vi vil åpne opp for nye muligheter med både nye og eksisterende kunder, sier Strand.

For å bruke løsningen oppretter kundene en inventarliste ved hjelp av ABAX-systemet sitt, og kan tildele individuelle verktøy eller utstyrselementer til et enkelt kjøretøy. Hvis for eksempel en varebil forlater et sted i 10 minutter uten ett av de tildelte elementene, vil sjåføren og flåtesjefen motta et varsel, slik at de selv eller en kollega raskt kan hente det gjenglemte utstyret.

Senior Product Owner i ABAX, Stig Fossum, sier følgende:

– Vi har utviklet ABAX Smart Inventory for å imøtekomme et kundebehov som mange har etterspurt i flere år. Vi vet at våre kunder jevnlig sløser bort både tid og penger fordi kjøretøyene deres ikke er riktig utstyrt eller fordi de glemmer igjen verktøy ute på oppdrag. Sporinger er nyttige i seg selv for å identifisere hvor verktøy, maskiner og biler er, og ABAX Smart Inventory tar dette lenger. Ved å sende varsel dersom et verktøy blir gjenglemt eller mistet gir det flåte- og bedriftseierne en ekstra trygghet om at sjåførene har verktøyene de trenger for å utføre jobben til enhver tid, sier Fossum.

Slik fungerer ABAX Smart Inventory:

  • ABAX Smart Inventory er enkel å bruke.
  • Monter ABAX-sporingsenheten på verktøyene du ønsker å spore, og monter en hovedtracker i kjøretøyene du vil legge til en inventarliste til.
  • Bruk ABAX dashboard for å opprette en liste over fullt inventar av verktøy og utstyr.
  • Du kan tildele opptil 20 verktøy eller utstyrsartikler fra inventaret til et gitt kjøretøy.
  • Du kan tildele et verktøy til et annet kjøretøy eller fjerne det når som helst.
  • Hvis kjøretøyet forlater et område i ti minutter uten en av de tildelte gjenstandene, vil du motta et varsel. Du kan registrere to ulike telefonnumre og opp til ti ulike epostadresser. Du kan få så mange varsler som mulig.
  • Varslene gjør det mulig å raskt returnere og hente det gjenglemte. Alternativt kan gjenstanden tildeles til et annet kjøretøy.
  • Gjennom ABAX Smart Inventory sparer kundene tid, penger og ressurser. Kjøretøyene er alltid fullt utstyrt, og ingen verktøy eller utstyr blir glemt igjen ved et uhell.
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.