Tannlegehuset Rana blir en del av Norges største tannlegekjede

Colosseum Tannlege

Med et ønske om å bli med i en større faggruppering med fokus på fagkompetanse, har Tannlegehuset Rana nå blitt en del av Colosseum Tannlege.

For Daniel Nowzari som har drevet tannlegevirksomhet i over 20 år, så var det viktig å finne en eier som setter faglig kompetanse og faglig utvikling høyt. Mo i Rana er i stor utvikling og Tannlegehuset Rana ønsker å være i forkant med å kunne tilby de beste behandlingene og tannhelsetjenestene fremover. 

Colosseum Tannlege er Norges største tannlegekjede og har på nåværende tidspunkt ca 60 klinikker fordelt fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I Nordland er Colosseum Tannlege allerede til stede i Bodø, Fauske og i mai åpner en nybygget klinikk på Rognan.

– Kvalitet og kundeservice er helt sentralt i Colosseum Tannlege, og vi gleder oss til å gi ranværingeneet bredt tannhelsetilbud. Vi ønsker å kunne tilby et bredt spekter av spesialister både lokalt og også med kort reiseavstand. Vi har også flere i administrasjonen og ledergruppen som er fra Mo i Rana med omeng (Båsmo, Ytteren og Korgen), så gleden og lokalkunnskapen er stor, sier Mia Grundstrøm, administrerende direktør i Colosseum Tannlege.

Colosseum Tannlege fokuserer på kvalitet og fagkunnskap. Klinikkene på  Mo, Rognan, Fauske og Bodø vil tilby et bredt faglig tilbud av meget høy kvalitet til pasienter i denne regionen.

Tannlegehuset Rana har to allmenntannleger og en tannpleier. Colosseum Tannlege har som målsetning å styrke klinikken i første omgang med spesialistkompetanse som kommer tilreisende.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.