Tannlegehuset Rana blir en del av Norges største tannlegekjede

Colosseum Tannlege

Med et ønske om å bli med i en større faggruppering med fokus på fagkompetanse, har Tannlegehuset Rana nå blitt en del av Colosseum Tannlege.

For Daniel Nowzari som har drevet tannlegevirksomhet i over 20 år, så var det viktig å finne en eier som setter faglig kompetanse og faglig utvikling høyt. Mo i Rana er i stor utvikling og Tannlegehuset Rana ønsker å være i forkant med å kunne tilby de beste behandlingene og tannhelsetjenestene fremover. 

Les også:  Volvat etablerer fastlegetjenester i Rana

Colosseum Tannlege er Norges største tannlegekjede og har på nåværende tidspunkt ca 60 klinikker fordelt fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I Nordland er Colosseum Tannlege allerede til stede i Bodø, Fauske og i mai åpner en nybygget klinikk på Rognan.

– Kvalitet og kundeservice er helt sentralt i Colosseum Tannlege, og vi gleder oss til å gi ranværingeneet bredt tannhelsetilbud. Vi ønsker å kunne tilby et bredt spekter av spesialister både lokalt og også med kort reiseavstand. Vi har også flere i administrasjonen og ledergruppen som er fra Mo i Rana med omeng (Båsmo, Ytteren og Korgen), så gleden og lokalkunnskapen er stor, sier Mia Grundstrøm, administrerende direktør i Colosseum Tannlege.

Les også:  Mestringstreff på Helgeland for personer med helseutfordringer

Colosseum Tannlege fokuserer på kvalitet og fagkunnskap. Klinikkene på  Mo, Rognan, Fauske og Bodø vil tilby et bredt faglig tilbud av meget høy kvalitet til pasienter i denne regionen.

Tannlegehuset Rana har to allmenntannleger og en tannpleier. Colosseum Tannlege har som målsetning å styrke klinikken i første omgang med spesialistkompetanse som kommer tilreisende.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.