Ny Corolla GR Sport og Corolla TREK

toyota

To nye Toyota Corolla-varianter får sin verdensdebut på bilutstillingen i Geneve: Corolla GR SPORT og Corolla TREK. Etter en vellykket lansering av den nye Corolla tidligere i år som ble rost for sitt dynamiske utseende og engasjerende kjøreegenskaper, presenterer Toyota Corolla GR SPORT, en sportslig variant som bringer med seg lidenskap fra TOYOTA GAZOO Racing.

Corolla GR SPORT
På fjorårets bilutstilling i Paris motor viste Toyota frem sin Yaris GR SPORT, og nå blir Corolla GR SPORT den andre modellen i Toyotas europeiske GR SPORT-utvalg.

Den nye utstyrsgraden blir tilgjengelig på både 5-dørs og Touring Sports med valget mellom 1.8 og 2.0 liters selvladende hybrid-drivlinjer. GR SPORT utstyrsgraden bringer med seg GAZOO Racing-spirit til Corolla utvalget, med unike, sportslige designelementer som retter seg mot yngre og mer entusiastiske kunder.

GR SPORT får unike elementer inkludert en ny frontgrill med mørk krom finish og unike kanalskjørt og en diffuser bak. Graden har også 18-tommers maskinerte aluminiumsfelger, mørke ruter bak, tåkelys, LED hovedlys og en dedikert Dynamic Grey eksteriørfarge med to-tone utførelse.

Innvendig er GR SPORT utstyrt med modellspesifikke sportsseter med sort stoff og kunstskinn, som kan oppgraderes til heldekkende skinn. I tillegg får den sorte og røde sømmer på instrumentpanelet, rattet og girspaken. Corolla GR SPORT vil komme i salg fra januar 2020.

Corolla TREK
Corolla TREK blir tilgjengelig på Touring Sports-modeller med valg mellom 1.8 eller 2.0 liters selvladende hybrid-drivlinjer, og reflekterer den voksende populariteten til crossover-inspirerte biler innen det europeiske kompakt-segmentet.

Den nye Corolla TREK er designet for å appellere til mennesker med en aktiv livsstil og som utøver utendørsaktiviteter, og er starten på et samarbeid mellom Toyota og Trek Bicycle. Dette partnerskapet bringer sammen to merker som har lignende verdier rundt miljø og gir komplementære mobilitetsløsninger.

Trek Bicycle ble grunnlagt i 1976 og er en av verdens mest populære sykkelmerker og selger ca. 1.5 millioner sykler per år på verdensbasis. I tillegg til å produsere sykler- og sykkelutstyr av høy klasse bruker Trek sykler for å bryte ned barrierer som hindrer mennesker fra å leve et gladere, sunnere og mer aktivt liv.

For å sementere partnerskapet har Toyota signert en avtale med Trek og vil levere støtte-biler til det Trek-eide sykkellaget Trek-Segafredo til europeiske ritt i World Tour for menn og kvinner.

Målgruppen er familier som har en aktiv livsstil og ulike utendørshobbyer, og derfor får Corolla TREK en økt bakkeklaring på 20 mm. Den er basert på Corolla Touring Sports Active grad med unike crossover stilelementer inkludert underrun foran og bak, egne 17-tommers maskinerte aluminiumsfelger, mørke ruter bak, tåkelys og LED hovedlys.

Innvendig er Corolla TREK utstyr med en 7-tommers TFT infotainment skjerm, modellspesifikke to-tone seter og matchende dekorelementer i tre. Corolla TREK vil være i salg fra august 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.