Dale forlenger sponsoravtale med Norges Håndballforbund og Skiforbundet

Sponsor- og Eventforeningen

Den siste måneden har Dale of Norway både forlenget og signert nye sponsoravtaler, begge med norske særforbund. Norges Håndballforbund skriver på sine sider at de har inngått en samarbeidsavtale med Dale of Norway, om representasjonsantrekk for seniorlandslag og administrasjon for de neste to årene.

Videre skriver de at samarbeidet med Dale of Norway, som er kjent for å utvikle kvalitetsprodukter i strikk, vil synliggjøres gjennom håndballens offisielle strikkede mesterskapsgenser.

– Det er meget gledelig at en så tradisjonsrik og erfaren aktør som Dale of Norway ønsker å spille på lag med våre landslag og oss i Norges Håndballforbund framover! Dette er en partner med lang historie, som har evnet å beholde det autentiske samtidig som de har tilpasset seg et marked i stadig forandring, sier markedssjef i Norges Håndballforbund Rasmus Aarflot.

Også sponsorsjef John-Olav Evans i Dale of Norway er fornøyd med den nye avtalen.

– Vi er veldig stolte over å kunne titulere oss som samarbeidspartner til Norges Håndballforbund! Dale of Norway har vært en samarbeidspartner til skiidretten i over 60 år, men dette er noe nytt, spennende og i tråd med retningen merkevaren beveger seg.

Videre forklarer han at den store fordelen med landslagene i håndball er at de spiller to mesterskap årlig, som er i viktige salgsperioder for Dale of Norway.

– I tillegg deltar lagene forhåpentligvis i sommer-OL, som vil kunne gi oss synergier over i det å bli et mer helårsbrand.

Samarbeidet med skiidretten skal også fortsette for Dale of Norway, opplyser skiforbundet på sine sider.

– Vi har hatt et langt og fruktbart samarbeid med Langrennslandslaget og gleder oss over å skulle fortsette å spille på lag med flotte profiler og en kompetent administrasjon i årene fremover, sier sponsorsjef i Dale of Norway, John-Olav Evans.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.