City Self-Storage og HMH gjør flytting og lagring til en komplett tjeneste

city self-storage

HMH Home Management AS og City Self-Storage går fra 1. desember inn i et samarbeid. City Self-Storage har lager tilgjengelig for HMHs kunder, og HMH skal utføre flyttetjenester for City Self-Storage sine kunder.

Sammen kan de tilby fullservice minilager, hvor de hjelper kunder gjennom hele verdikjeden, fra nedpakking, flytting og flyttevask, til lagring og levering til siste adresse. Flytting og lagring blir dermed enda enklere, og en strømlinjeformet totalleveranse skal øke kundetilfredsheten.

– Det er veldig spennende at vi nå inngår et samarbeid med HMH Home Management på denne måten. Vi ønsker alltid å tilby våre kunder det ypperste, og HMH Home Management har lang erfaring i flyttebransjen. Med dette samarbeidet kan vi tilby en enda enklere og helt komplett flytte- og lagringsprosess, sier Isak Larsson, General Manager i City Self-Storage Norge AS.

Tjenester som komplementerer hverandre
City Self-Storage vet at veldig mange av deres kunder gjennomgår en flytteprosess når de skal inn eller ut av deres lager, og HMH Home Management opplever at mange av deres kunder er i situasjoner hvor lagring gjør prosessen enklere.

– Det er mange kunder som tar kontakt med oss fordi de behøver et sted å plassere sine eiendeler i kort eller lang tid. Det kan være i forbindelse med visning og salg av bolig eller at de flytter inn i sitt nye hjem på et senere tidspunkt enn da de leverer fra seg sin gamle bolig.Vi ser altså at våre tjenester komplementerer hverandre, og sammen kan vi levere et fullservice produkt hvor kunden kan få hjelp av en leverandør i alle ledd, forteller Hans-Martin Hallberg, Daglig leder i HMH Management.

HMH Home Management og City Self-Storage har allerede samarbeidet gjennom flere år.

– Vi vet at HMH kan levere høy kvalitet, og ettersom vi har samarbeidet med dem tidligere har de også god erfaring med den prosessen våre kunder skal gjennom. Dermed kan vi sammen hjelpe våre kunder på best mulig måte i de ulike situasjonene de befinner seg i, forteller Larsson.

Flytting og lagring kan være en krevende prosess
Av erfaring vet både City Self-Storage og HMH Home Management at det kan være krevende å skulle flytte og lagre. Eiendeler skal pakkes, bæres og fraktes, og det er mye logistikk å ta hensyn til. Målet med dette samarbeidet er at kundene våre skal få litt mindre å tenke på, og kunne få hjelp gjennom hele verdikjeden.

– De aller fleste opplever flytting som krevende, både fysisk og mentalt. En ting er bæringen og all organisering rundt. Man flytter gjerne ikke så mange ganger i løpet av livet, så det er en prosess de færreste føler de har god kontroll på. I tillegg kan det være mentalt utfordrende, fordi mange flytteprosesser kan være veldig opprivende, forteller Hallberg.

De opprivende prosessene kunder går gjennom kan være alt fra eldre personer som flytter ut fra det som har vært deres hjem i mange tiår og inn i en mindre leilighet. Det kan være barn som flytter ut, dødsfall, eller samlivsbrudd.

– Det er mye i en flytteprosess som er usikkert, og det er mange følelser og affeksjoner knyttet til flytting. Der ønsker vi til en viss grad å være gode og empatiske rådgivere, og å levere et så komplett produkt som mulig for å gjøre prosessen mindre krevende, sier Hallberg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.