Bigblu leverer superraskt satelitt bredbånd i Norge

bolig fjord natur

Bredbånd over satellitt begrenser den digitale forskjellen mellom by og distrikter i Norge. Spesielt vil dette være viktig når vi nå vet at ADSL nettet vil bli lagt ned i løpet av relativt kort tid for svært mange kunder i Norge.

– Det er med stor tilfredstillelse at vi i dag lanserer Bigblu i Norge. Takket være en enestående satellitt teknologi kan vi nå levere bredbånd med høyere hastigheter og med mer datakapasitet enn noen gang før til kunder som bor i områder som tidligere ikke har hatt tilgang til høyhastighets bredbånd, sier Andrew Walwyn, administrerende direktør i Bigblu.

Neste generasjons satellitt-brebånd
Bigblu er spesialist på neste generasjon satellitt bredbånd og vi leverer høyhastighets bredbånd til private og bedrifter med opptil 50mb/s hastigheter av ypperste kvalitet uansett hvor du bor eller har din bedrift. Det er en stor glede å kunne tilby kunder i Norge bredbånd over satellitt uten kvotebegrensninger gjennom våre tre bredbåndspakker, bigblu Konnect bronse, sølv eller gull.

I tiden som kommer vil det komme flere og bedre bredbåndstjenester over satellitt og dette er bare første steg. Det vil komme flere spennende produktnyheter i tiden som kommer og man vil snart kunne se satellitt bredbånd som leverer tjenester i konkurranse med fiber.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.