VIDEO: Nå kan du kjøpe bussbillett hos Vy

vy

Du kan nå kjøpe både buss- og togbillett i Vy-appen og på vy.no. – Vi gleder oss til å tilby kundene våre alt på ett sted, sier konserndirektør Synne Homble.

Vy er Norges største og et av Nordens største busselskaper, med 19 ekspressbussruter i Norge og Sverige. Nå er busstilbudet til Vy i Norge tilgjengelig i Vy-appen og på vy.no.

– Vi gleder oss til å tilby kundene våre tog- og bussbilletter på samme sted. Nå blir det enklere for kundene våre å planlegge reisen, sier Synne Homble, konserndirektør for mobilitet og reiseliv i Vy.

NSB og Nettbuss ble til Vy i april 2019, og jobber sammen for å gjøre det enkelt for kundene å velge miljøvennlige kollektivreiser. Kort tid etter navneskiftet ble det mulig å søke etter enkelte bussreiser i Vys kanaler, men for å kjøpe billett måtte kundene til Nettbuss sine gamle salgskanaler. Nå er alle bussholdeplassene tilgjengelige i Vy-appen og på vy.no, og kundene kan kjøpe buss- eller togbillett på samme sted.

Foreløpig er det mulig å kjøpe billett for enten tog eller buss hos Vy. Vy jobber for at kundene kan kombinere buss og tog i samme kjøp i løpet av første halvår 2020.

– Det vil bli stadig enklere for kundene våre å planlegge og kjøpe hele reisen sin hos oss. Neste år skjer det mye spennende i Vy-appen, blant annet vil du kunne bestille og betale taxi, avslutter Homble.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.