politi

Arrestert for vold mot samboer i Tverlandet

Politiet rapporterer at en mann i slutten av 30-årene er pågrepet i Tverlandet i Bodø onsdag morgen etter å ha utsatt sin samboer for vold. Fornærmede har ikke skader som må tilses... Les mer »
politi

Tyv tatt på fersken på Tverlandet

Politiet rapporterer mandag morgen at en kvinne ble observert inne i en parkert bil som ikke var hennes på Tverlandet utenfor Bodø natt til mandag. Kvinnen skal ha stukket av da hun... Les mer »
politiet

Alvorlig ulykke på Tverlandet – Mulig eksplosjonsfare

Politiet rapporterer om en alvorlig arbeidsulykke på Esso på Tverlandet i Bodø fredag formiddag. Politiet er på stedet og prøver å hente ut en person av en bensintank. Personen er forventet alvorlig... Les mer »
Foto: FrP, Bibben

Jon Georg Dale avvikler bominnkrevingen på fv. 17 Tverlandet – Godøynes

Samferdselsminister Jon Georg Dale (FrP) besøker Nordland mandag 2. september. Først skal han skal avvikle bominnkrevingen på fv. 17 Tverlandet – Godøynes, sammen med finansminister Siv Jensen. Finansministeren og samferdselsministeren vil skru... Les mer »
bike for peace

Terje Karoliussen fra Bodø syklet for fred i Armenia og Georgia

Bike For Peace Norge gjennomførte sykkelturer i Armenia og Georgia 15. – 25. juli 2019. Med på turen var Terje Karoliussen fra Tverlandet i Bodø. Deltakerne fra Bike For Peace (BFP) i... Les mer »
politi

Sjokk på Tverlandet: 15 bilførere tatt i fartskontroll

Politiet i Bodø gjennomførte tirsdag kveld en fartskontroll på RV 80 på Tverlandet. Det var 50-sone på stedet. Hele 15 bilførere fikk fartsbot under fartskontrollen, opplyser Nordland politidistrikt. Høyeste hastighet var 72... Les mer »
bilkrasj

Bildeler oppdaget på Tverlandsbrua – Hadde fyllekjørt

Politiet i Bodø fikk tidligere på søndag meldinger om at der var oppdaget bildeler på Tverlandsbrua. Men politiet gjorde senere en større oppdagelse. Politiet dro til stedet og oppdaget bildelene, deriblant registreringsnummeret... Les mer »
politi

Vold i Tverlandet mottak: En person arrestert

Politiet i Bodø rapporterer at det har vært en voldepisode på Tverlandet mottak tirsdag morgen. En person ble lettere skadet, mens en person er pågrepet og satt i arrest. Språkproblemer gjør at... Les mer »
up

Trafikkulykke i Tverlandet

Politiet rapporterer om et trafikkuhell på RV80 i Tverlandet i Bodø fredag kveld. En bil er involvert i uhellet og det skal være to personer i bilen. Det oppstod bilkø grunnet trafikkulykken,... Les mer »
fart bil laserkontroll

Fyllekjørte i Tverlandet: Mistet lappen

Utrykningspolitiet stanset natt til onsdag en bilfører for alkoholpåvirket kjøring i Tverlandet i Bodø. Mannen i 40-årene ble fratatt førerkortet. Bevissikring ble iverksatt og ble sak opprettet, forteller Nordland politidistrikt. Les mer »