nordvik

Samler driften av Mercedes-Benz i Selforsveien i Mo i Rana

M Nordvik som er forhandler av Mercedes-Benz person- og varebil i Mo i Rana, samler nå virksomheten sin i Selforsveien 14 og avvikler serviceverkstedet for Mercedes-Benz lastebiler og busser i Ranenget 1.... Les mer »
Mercedes-Benz Norge

Mercedes-Benz blir helelektrisk

Mercedes-Benz forbereder seg på å bli helelektrisk ved slutten av tiåret, der markedsforholdene tillater det. Skiftet fra «elektrisk først» til «kun elektrisk» akselerer selskapet mot en utslippsfri fremtid. – Mercedes-Benz satser for... Les mer »
Mercedes-Benz

E for elektrifisering: Nye Mercedes-Benz E-Klasse med syv ladbare varianter

Elektrifiseringen fortsetter hos Mercedes-Benz med oppgraderte E-Klasse. Nye mildhybrider og hele syv plug-in hybrider er tilgjengelig, inkludert en svært viktig kombinasjon for Norge – ladbar stasjonsvogn med firehjulsdrift. De første bilene forventes... Les mer »
up

Volvo og Mercedes blir politiets nye patruljebiler

Politiet har tildelt Volvo Car Norway AS og Bertel O Steen AS kontrakt på patruljebiler for perioden 2020-2027. Politiet har valgt to bilmodeller som skal dekke politiets behov for patruljebiler: Volvo V90CC... Les mer »
nordvik

O.P. Fure i Bodø og Hemnes Bil i Mosjøen og Mo i Rana endrer navn

Hemnes Bil AS og O.P. Fure AS fusjoneres og endrer navn, bilforhandlerne i Mosjøen, Mo i Rana og Bodø endrer navn til M Nordvik AS. – Målet er å drifte mer rasjonelt... Les mer »
nordvik

Kåre Nervik Bilforretning i Mosjøen skal hete Hemnes Bil

Den 1. november ble Kåre Nervik Bilforretning AS fusjonert inn i Hemnes Bil AS. Bilforhandleren og -verkstedet i Mosjøen som er forhandler av Mercedes-Benz og Peugeot bytter nå navn til Hemnes Bil... Les mer »
Mercedes-Benz

Mercedes-Benz EQ Power: Ladbar C-Klasse med 4MATIC klar for bestilling

Mercedes-Benz åpner for bestilling av tre nye ladehybrider med bensinmotor og firehjulsdrift. 320 hestekrefter, 700 Nm og en elektrisk rekkevidde på opptil 54 kilometer er godt nytt for norske bilkjøpere. Modellene ankommer... Les mer »
nordvik

Etablerer nytt Mercedes-Benz verksted i Bodø

Mot slutten av 2019 åpner Hemnes Bil AS nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø. Bilforhandleren fra Mo i Rana har lang historie som merkeforhandler og -verksted for Mercedes-Benz, og gleder seg til å... Les mer »
Mercedes-Benz

Salgsstart for ladbare Mercedes-Benz C-Klasse dieselhybrid

Ladbare C-Klasse er tilbake, og det i kombinasjon med den effektive dieselmotoren OM 654. Høydepunktene inkluderer opptil 55 kilometers elektrisk rekkevidde (WLTP) og heftige ytelser på 306 hk og 700 Nm til... Les mer »
mercedes

Nye Mercedes-Benz CLA Shooting Brake klar for Norge

Nye CLA Shooting Brake og AMG CLA 35 er klar for bestilling. Bilen har vokst i alle retninger og er det praktiske alternativet for de som ikke vil kompromisse med design. Norsk lansering... Les mer »