fjordkraft

Statkraft og Fjordkraft forbereder fastpris til næringslivet fra nyttår

Statkraft forbereder tilbud om fastpriskontrakter til strømleverandøren Fjordkraft. Basert på slike kontrakter, er Fjordkraft innstilt på å starte salg av fastprisavtaler til sluttbrukere i bedriftsmarkedet fra begynnelsen av desember, med levering fra... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft Mobil har passert 100.000 mobilkunder

Norges største mobiloperatør uten eget nett fortsetter veksten. I en børsmelding sendt ut fredag morgen kan Fjordkraft også melde om flere strømkunder. – 100.000 mobilkunder er helt klart en milepæl, men for... Les mer »
bibel jul

Så lite koster strømmen til julelysene

Elsker du å dekorere hus og hage med julelys? Eller lurer du på hvor mye naboen egentlig bruker i strøm på den massive juledekorasjonen, som pryder hele nabolaget? Her er et overslag.... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft Mobil har de mest fornøyde mobilkundene i Norge

Det viser årets EPSI-måling av mobilselskaper i privatsegmentet, som ble offentliggjort i dag. – Dette er et resultat vi er virkelig stolt av. Jeg vil rette en stor takk til alle i... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft har passert 90.000 mobilkunder

Fjordkraft befester posisjonen som landets største mobiloperatør uten eget nett. Ved utgangen av tredje kvartal hadde Fjordkraft Mobil 92.271 abonnenter. – Mobilsatsningen vår har vært en fantastisk reise, og vi realiserer vår... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft Mobil frir til ungdommen med billig abonnement

Fjordkraft Mobil Ung er nå lansert, og tilbyr de samme datapakkene som Fjordkraft Mobil. Det vil si abonnement med 1, 2, 4, 6, 10 og 20 GB inkludert.  Men der Fjordkraft Mobil... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft har passert 80.000 mobilkunder

Fjordkraft fortsetter veksten i antall strømleveranser og mobilabonnement i andre kvartal 2019. I andre kvartal 2019 hadde Fjordkraft-konsernet en organisk vekst på 1.471 strømleveranser i Consumer-segmentet, og en nedgang på 560 leveranser... Les mer »
fjordkraft

Snart kan du lagre solstrøm, uten batteri

Fra høsten av kan Fjordkraft-kunder spare solstrøm og bruke den når solen ikke skinner. – Måten vi gjør dette på er helt ny i Norge, sier Fjordkraft. Fjordkraft lanserte nylig salg av solceller og... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft kjøper Vesterålskraft

Vesterålskraft AS og Fjordkraft AS har i dag inngått avtale der Fjordkraft overtar 100 % av aksjene i strømleverandøren Vesterålskraft Strøm AS. Til gjengjeld blir Vesterålskraft-konsernet eier i børsnoterte Fjordkraft Holding ASA.... Les mer »
fjordkraft

Fjordkraft har passert 70.000 mobilkunder

I første kvartal 2019 hadde Fjordkraft-konsernet en organisk vekst på 1.679 strømleveranser i segmentene Consumer og Business. Ved utgangen av første kvartal 2019 var antall strømleveranser i segmentene Consumer og Business på... Les mer »