ida

Koronakrisen: Fire nye smittet av viruset i Bodø

Bodø kommune holdt tidligere i dag en pressekonferanse om koronakrisen i Bodø. Der ble det bekreftet at det nå er fire nye tilfeller av smittede av det dødelige koronaviruset i Bodø. For... Les mer »
sykehus doktor

Koronakrisen: Tre nye smittede i Bodø

Det er kommet tre nye positive prøvesvar på koronavirus (COVID-19) i Bodø, og det er nå 13 personer i Bodø som altså har påvist smitte, opplyser Bodø kommune. Dette ifølge smittevernoverlege Kai... Les mer »
virus

VIDEO: Barnas spørretime om coronaviruset fra Stormen i Bodø

Bodø kommune arrangerte mandag 30. mars en spørretime der barn kunne stille spørsmål til kompetente personer om coronaviruset, smittefare og lignende. For live statistikk over coronavirus smittede, døde og helberedede personer fra... Les mer »
virus

VIDEO: Bodø kommune orienterer om koronaepidemien

Bodø kommune har i den siste tiden holdt jevnlige pressekonferanser der man orienterer om helsesituasjonen og tiltak i kommunen. Ordfører Ida Pinnerød og kommuneoverlege Kai Brynjar Hagen som er ansvarlig for smittevern... Les mer »
virus

VIDEO: Flere hundre har meldt seg til innsats i Bodø kommune

Under gårdagens pressekonferanse på Bodø rådhus orienterte ordfører Ida Pinnerød (Ap) om utviklingen av coronaviruset i Bodø kommune. Det er blant annet vedtatt at foreldre slipper betale for barnehage og SFO, den... Les mer »
lege

Koronaviruset: Bodø kommune vil ha mindre reising

Bodø og de ni øvrige kommunene i Salten anmoder folk utenfor Nord-Norge om ikke å reise til Bodø dersom det ikke er helt nødvendig i den situasjonen som er nå. Folk i... Les mer »
matbutikk

Ordfører Ida Pinnerød oppfordrer innstendig om ikke å hamstre mat

– Vi har i dag fått meldinger om at folk hamstrer mat i dagligvarebutikker i Bodø. I den situasjonen vi er i nå, er det svært viktig at vi prøver å holde... Les mer »
scandic live nation

Stenger Stormen og Spektrum for større arrangementer

Smittevernoverlegen i Bodø, Kai Brynjar Hagen, har onsdag kveld gitt beskjed om at Stormen konserthus og Bodø Spektrum må stoppe alle større arrangementer fra torsdag, og til situasjonen er mer avklart. –... Les mer »
elsykkel

Nå kan du søke om tilskudd til elsykler i Bodø

Bodø kommune satser på å fremme Bodø som en sykkelby, og nå åpnes det for at man kan søke om tilskudd for å kjøpe en elsykkel. Tilskuddet skal gå til innkjøp av... Les mer »
stormen bibliotek

Bodø kommune vil ha forslag til årets kulturpris

Bodø kommune søker forslag til årets kulturpris. Kulturprisen kan tildeles en person, forening eller institusjon som har sitt virke i, eller spesiell tilknytning til Bodø kommune. Frist for å sende inn forslag... Les mer »