Stena Line heiser regnbueflagget over hele Europa!

stena line

Som stolt sponsor av EuroPride den 1.-16. Juni, heiser Stena Line regnbueflagget over hele Europa. Med meldingen «Alle om bord» viser selskapet at de står sammen om å støtte likeverdige rettigheter og muligheter for alle. Partnerskapet med EuroPride er en av Stena Lines initiativer for økt fokus på likestilling og inkludering.

– I Stena Line er alle velkommen. Enten du vil jobbe her, reise med oss eller være en av våre partnere. Vi er stolte av å fortsette å stå bak EuroPride, og deres verdier rundt likestilling og mangfold. Diskriminering uansett form har ingen plass i Stena Line, sier Ian Hampton, Chief People & Communications Officer på Stena Line.

Under Europride den 1.-16. Juni vil Stena Line heise regnbueflagget på sine ferger og terminaler over hele Europa, og i sine digitale kanaler som nettsteder, sosiale medier og digitale skjermer ombord.

Det faktum at alle Stena Line-regionene er involvert, sender en viktig melding om at selskapet er forent i spørsmålet om å støtte like rettigheter og muligheter for alle. Stena Line tar sitt ansvar for å fremme en verden av toleranse og forståelse i stedet for trakassering og diskriminering. Det er dette årets budskap «Alle ombord» handler om.

– Sammen er vi over 7 200 ansatte som jobber for å skape en hyggelig opplevelse for alle våre gjester. For at vi skal kunne oppnå dette, må vi sikre at vi har et bærekraftig arbeidsmiljø fritt for trakassering, hvor alle har samme muligheter uansett alder, religion, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, etnisitet eller funksjonshemning, sier Margareta Jensen Dickson, People’s Head på Stena Line.

For å oppnå denne visjonen har Stena Line bestemt at en obligatorisk trening rundt mangfold og anti-trakassering vil bli en del av introduksjonsprosessen for alle ledere og nye medarbeidere. Stena Line lanserer også en arbeidsgruppe som vil fokusere på å forbedre arbeidet med likestilling og mangfold innen blant annet rekruttering og videreutdanning.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.