Nå starter forhåndssalget av ŠKODAs helt nye elektriske familiebil

skoda

ŠKODA er i gang med en stor, elektrisk offensiv, og i april åpnet det for forhåndsbestilling av ŠKODAs første helektriske bil, CITIGOe iV, som hadde verdenspremiere i mai.

Allerede nå kan du også forhåndsbestille en plass i bestillingskøen for ŠKODAs helt nye elektriske familiebil basert på konseptet VISION iV.

– Det er ingen tvil om at ŠKODA satser på emobilitet. CITIGOe iV, som ble vist i mai, er en smart, liten og praktisk bybil, men nå kommer endelig familiebilen. Bilen er basert på konseptet VISION iV, og den byr på alt du kan forvente av en ŠKODA i dag og i fremtiden; god plass, smarte løsninger, mye bil for pengene, og et design som skiller seg ut. Dette blir også førende for produksjonsmodellen. Helelektriske modeller med lang rekkevidde i dette segmentet er svært populære i Norge, og vi forventer stor etterspørsel. Derfor ser vi en reservasjonsløsning som den beste måten å ivareta kundene våre på – spesielt de som ønsker å være blant de første som får utlevert bilen når den kommer neste år, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA i Norge i Harald. A Møller.

Den helelektriske familiebilen er som sagt basert på konseptbilenŠKODA VISION iV, og designet blir veldig nært beslektet med konseptbilen. ŠKODA sentralt bekrefter at den blir tilgjengelig med både 4×4 og bakhjulsdrift, og får en rekkevidde på inntil 500 km (WLTP). I tillegg kommer bilen til å være god på alt det ŠKODA er kjent for å være gode på i dag, så det er all grunn til å forvente god plass, smarte løsninger og mye bil for pengene.

Nå kan du forhåndsbestille en plass i bestillingskøen. Ved gjennomført forhåndsbestilling får du tilsendt et kønummer som gjelder forhåndssalget for den produksjonsklare bilen. Vi forventer å starte kundeutleveringer av bilen mote slutten av 2020.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.