Kristiansund fornøyde med kunstgress i Eliteserien

unisport

Kristiansund Ballklubb (KBK) fornyet sin stadion med det siste innen utvikling av kunstgress. Kunstgresset er produsert av den FIFA-foretrukne produsenten Saltex OY og levert av Unisport Scandinavia AS. Spillernes tilbakemeldinger er ikke annet enn upåklagelig.

Kristiansund Ballklubb fikk ferdigstilt sin nye Eliteseriebane i midten av August. Klubben har nå testet kunstgresset og tilbakemeldingene er utelukkende positive. «Glem gressbaner når du kan trene og spille kamper på et sånt kunstgress. Utrolig mykt og godt for kroppen.», sier Flamur Kastrati, Eliteseriespiller for Kristiansund Ballklubb. 

Naturlig følelse med optimale egenskaper
Gressets lengde (45mm) er valgt med et støtdempende sjikt og innfyll. Gresset er tuftet (sydd) inn i en backing eller matte som ikke inneholder Latex eller SBR. Måten gresset er sydd fast i matten på, gjør at innfyllet kan bevege seg i fire retninger istedet for kun to. Dette gir en mer naturlig følelse å spille på.

Gresset er av typen Saltex MTRX ULTRA, som skal være siste utvikling i henhold til spillegenskaper og holdbarhet, og er i følge leverandøren ment for toppfotball. Dette er tilsvarende det gresset som ligger til Sarpsborg 08 (også levert av Unisport), men med et annet type innfyll. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.