Atlas Copco lanserer ny generator

atlas copco

Med Atlas Copcos nyeste modell i QAS mobile generator-serie – den variable hastighetsgeneratoren QAS 60/35 VSG, er det slutt på manglende drivstoffeffektivitet og håndtering av variable belastninger. QAS 60/35 VSG representerer en gamechanger når det gjelder driftsbesparelser, ytelse og pålitelighet.

– Den proprietære variabelhastighetsgenerator-teknologien (VSG) i QAS 60/35, fjerner helt vanlige risikoer ved lavlastgenerator-operasjoner, som sylinderglasering, borepolering, tung karbondannelse, høyt oljeforbruk, lave forbrenningstemperaturer og drivstoffavfall, sier Sergio Salvador, Product Marketing Manager i Atlas Copcon Power and Flow-avdeling.

Den overlegne lavlastegenskapen til QAS 35 VSG, som har automatisk variabel hastighetsregulering fra 950 til 2550 o/min og et innebygd lagringssystem, gjør det mulig å redusere drivstofforbruket med opptil 40 prosent i forhold til tradisjonelle generatorer med fast hastighet. Samtidig bidrar det til å øke driftsikkerheten med en gjennomsnittlig belastning på mindre enn 20 prosent, for eksempel i byggeprosjekter, utendørsarrangementer eller teleleverandørers servicearbeid. Det innebygde energilagringssytemet øker topp utgangseffekt med 70 prosent, og matcher dermed en 60 kVA generator på hovedstrøm. I tillegg gir QAS 60/35 VSG operatørene mulighet til å redusere sitt karbonavtrykk, ved å tilby CO2-utslippsreduksjoner på opptil 40 prosent.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.