skatt

Halvering av konkurser i januar

I den første måneden av det nye året har antallet konkurser gått ned med hele 49,2 prosent sammenlignet med januar i fjor. Antallet bedrifter som er tvangsavviklet av myndighetene har gått ned... Les mer »
bisnode

Bisnode: – Konkursras utsatt!

På tross av dystre spådommer for næringslivet har det foreløpig ikke kommet en stor øking i konkurser. I mars måned har antallet konkurser og tvangsavviklinger faktisk gått ned med hele 25,7 prosent... Les mer »
bisnode

Bisnode åpner opp for fri kredittsjekk

Krisetilstander i norsk næringsliv øker sjansen for at flere norske selskaper vil gå konkurs. – Vi vil forsøke å bidra til at bedrifter som nå går konkurs ikke drar andre med seg.... Les mer »
bisnode

Bisnode spår sterk økning i konkurser

I de første to månedene av året har antall konkurser økt med 3,4 prosent, mens det registreres en nedgang på 11,6 prosent i bedrifter som er tvangsavviklet av myndighetene. Samlet har 973... Les mer »
bisnode

6267 bedrifter gikk overende i fjor

I 2019 gikk 4996 bedrifter konkurs, mens 1271 ble tvangsavviklet av myndighetene. Dette viser Bisnodes konkursstatistikk for 2019. Gode tider innen fisk og olje gjør at det er stor nedgang i konkursene... Les mer »
bisnode

Dramatisk økning av konkurser i Norge

De siste 12 måneder har 6311 bedrifter gått konkurs eller blitt tvangsavviklet. Det er tett opp til nivået under finanskrisen i 2009 hvor 6449 bedrifter gikk konkurs. Bare i oktober økte konkursene... Les mer »
bisnode

Nedgang i konkurser første halvår – Økning i Nordland

Tall fra data- og analyseselskapet Bisnode, viser at antall konkurser har gått ned i årets første seks måneder. Nedgangen er på 1,9 prosent sammenlignet med første halvår i fjor. – Det kan... Les mer »
bisnode

Kraftig nedgang i konkurser i Norge – Stor økning i Nordland

Antallet konkurser har gått ned med 10,7 prosent, mens antallet bedrifter som er tvangsavviklet av myndighetene har gått ned med hele 52,9 prosent. Samlet gir dette en nedgang på 20,4 prosent sammenlignet... Les mer »
bisnode

Konkursene fortsetter å øke i 2019: Verst i Nordland

Tall fra data- og analyseselskapet Bisnode, viser at konkursene fortsetter å øke i 1. kvartal 2019. 1336 bedrifter har gått konkurs, mens 177 bedrifter er tvangsavviklet av myndighetene. Samlet gir dette en... Les mer »
bisnode

Bisnode: Rekordmange konkurser i Nordland

446 bedrifter ble slått konkurs eller tvangsavviklet av myndighetene i februar. Det er en nedgang på 17,3 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Men for Nordland er ikke tallene særlig gode.... Les mer »