War of the Worlds – Ny originalserie fra FOX

fox

Gabriel Byrne og Elizabeth McGovern teamer opp i ny dramaserie fra FOX. War of the Worlds har norgespremiere tirsdag 29. oktober kl. 22.00.

Når astronomer oppdager et signal fra en annen galakse, er det et tydelig bevis på utenomjordisk liv. Verdens befolkning venter i spenning på ytterligere kontakt – og de trenger ikke vente lenge.

I løpet av få dager blir menneskeheten utslettet, og kun få mennesker er igjen i en uhyggelig øde verden. Forfulgt og forsøkt drept av utenomjordiske vesener, stiller de overlevende seg et viktig spørsmål – hvem er disse angriperne, og hvorfor ønsker de å utrydde menneskeheten?

War of the Worlds er basert på den tidløse klassikeren av H.G. Wells og forener drama og science fiction på beste måte. Serien består av åtte episoder, og tar oss med til nåtidens Europa, hvor vi blir vitne til et utenomjordisk angrep. Strømmen går, trafikken står og panikken sprer seg. Hva er det neste?

Serien er skrevet og skapt av BAFTA-vinner Howard Overman (Misfits, Crazyhead, Merlin) og produsert av Urban Myth Films, her av Johnny Capps, Julian Murphy og Howard Overman. Originalserien er et samarbeid mellom Fox Networks Group, AGC Television og Canal+, og vil bli vist i mer enn 50 land i Europa og Afrika.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.