VIDEO: The Ella Sisters ute med låta «Neon Lights»

hes

The Ella Sisters kickstarter det nye året med en følelsesladet singel. «Neon Lights», er hentet fra bandets kommende EP «Sugarcoat» som slippes i løpet av 2021.

The Ella Sisters debut-EP «Queens», som kom i august 2020, bar preg av innflytelse fra, pop, rock, soul og RnB. Tvillingene følger nå opp med en ny EP, den andre i rekken av deres pågående prosjekt.

Tvillingene Maren og Charlotte vokste opp på naturskjønne Sørlandet og har i oppveksten hatt god plass til kreativitet og skriving. Med inspirasjon fra landskapet rundt dem, er musikken deres gjennomsyret av massevis av energi, ærlige tekster, store refrenger og harmonier i et lekent og fengende poplydlandskap.

Les også:  Slik blir 17. mai 2021 på NRK

Duoens sanger er inspirert av å være ung og det å stille spørsmål ved verden vi lever i, fordype seg i temaer om identitet, mental helse, bli undervurdert og finne tillit til deg selv. En kombinasjon av mot og ømhet, bandet har spilt utstillingsvinduer i Storbritannia og Norge, en fersk handling som setter sitt preg i 2020 og utover.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.