VIDEO: Slik er nye Nissan Ariya

nissan

Gode kjøreegenskaper har lenge vært en av styrkene ved bilmodeller fra Nissan. Nye Nissan Ariya er intet unntak. Ved utviklingen av merkets neste elbil ligger det omfattende ingeniør-arbeid til grunn, utført av noen av våre mest erfarne tekniske eksperter fra både Japan og Europa. 

Gjennom et nitidig testprogram har ingeniør-teamene møysommelig utviklet en bil som byr på både komfortable, dynamiske og sikre kjøreegenskaper. Ved testområdet Hokkaido i Japan er alle elementer som akselerasjon, ytelser, presise kjøreegenskaper, støynivå og kjørekomfort blitt utviklet og stadig forbedret. Utviklingsteamet har hatt en global tilnærming ved utvikling av bilen for å kunne tilfredsstille behovene til sjåfører verden over og i veldig uliek markeder. For å få til dette er blant annet de svingene testveiene ved Hokkaido laget for å simulere veier du finner i andre verdensdeler, inkludert Europa. 

Les også:  Strengere klimakrav til alle som skal ha oppdrag for Statens vegvesen

For å sikre best mulig resultat og trygge kundene, er Ariya naturligvis også testet lokalt i typiske europeiske kjøremiljøer, som gjennom knappe hårnålssvinger, på rask motorvei og på krevende fjellveier. Eksperter på kjøreegenskaper fra Nissan i Japan og forskning- og utviklingseksperter fra Nissans tekniske senter i Cranfield i Storbritannia, har jobbet sammen for å utveksle erfaringer og gjøre europeiske tilpasninger. 

– Å utvikle Nissan Ariya har vært en utfordrende, men utrolig spennende reise. I samarbeid med våre kolleger i Japan har vi sørget for å legge inn europeiske spesifikasjoner på et så tidlig tidspunkt som mulig og nå sikrer vi de siste detaljene ved utviklingen på europeiske veier, sier prosjektdirektør ved Nissan Technical Center Europe, Ian Sheperd.

Les også:  Ny KPMG-rapport: Unødig kompliserte regler for akvakulturnæringen

– Gjennom denne prosessen med detaljert test- og uviklingsprogram, er jeg sikker på av Ariya vil overgå kundenes forventinger, avslutter han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.