VIDEO: Kevin Haugan ute med låta «Firewall»

pink soda

Artist, danser, skuespiller og aktiv på sosiale medier – Kevin Haugan gjør alt! Med inspirerte latino-vibes ble den danseglade låten Firewall sluppet 6. september, som låt nr. 4 fra Kevin.

– Firewall er en metafor for en vegg jeg prøver å beskytte meg med. Jeg er ikke så keen på et forhold, og du kan godt flørte, men jeg skal prøve å ikke ta det til meg. Men jeg klarer ikke stå i mot og blir forelsket, sier Kevin om sin nye låt.

Kevin er bare 17 år, men har stått på noen av Norges´ største scener og gitt publikum en viktig underholdningsopplevelse hele livet. I fjor kom blant annet serien «Generasjon Z» på TV2 Sumo hvor vi følger 7 ungdommer som følger drømmene sine, der Kevin er en av dem. Denne høsten går også serien på TV2 sin lineære kanal.

Med urban musikkvideo fra Vippa i Oslo får han nok en gang med en dansegjeng på laget.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.